19.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με τον «κλεισμένο» Τσικίνιο, το προβάδισμα για Παλομίνο και ο Κάρμο

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις για τα μεταγραφικά ζητήματα που «καίνε» τον Ολυμπιακό, που κάνει προσπάθειες να φέρει από τώρα στην Ελλάδα τον Τσικίνιο και βρίσκεται πραγματικά κοντά σε συμφωνία με τον Παλομίνο

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγινε… ρεπόρτερ του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης αποκαλύπτοντας τα δεδομένα για δύο μεταγραφικές υποθέσεις που «καίνε» τους Ερυθρόλευκους.

Πρόκειται για τους Παλομίνο στα στόπερ και Τσικίνιο στα χαφ, με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο να αναφέρει πως ο Αργεντινός αμυντικός βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει στους Ερυθρόλευκους και ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος έχει «κλείσει» ήδη με φόντο την επόμενη σεζόν και συμβόλαιο μέχρι το 2027 στον Πειραιά.

Ρομάνο: «Κλείνει τον Τσικίνιο ως ελεύθερο ο Ολυμπιακός, αυτό είναι το συμβόλαιο που θα υπογράψει»

Για τον Τσικίνιο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός όντως τα έχει βρει μαζί του σε προσωπικό επίπεδο για τριετές συμβόλαιο από το καλοκαίρι όταν θα μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα, ωστόσο οι Πειραιώτες κάνουν μία προσπάθεια να τον φέρουν από τώρα στην Ελλάδα διαπραγματευόμενοι με τους Αετούς της Λισαβόνας.

Η πρόθεση της ομάδας του Πειραιά είναι είτε να τον κλείσει με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από την Μπενφίκα και στη συνέχεια να τον υπογράψει ως ελεύθερο είτε να περιμένει την πρόωρη αποδέσμευση του παίκτη από τον πορτογαλικό σύλλογο, με πηγές από το περιβάλλον του Τσικίνιο να αναφέρουν ότι και ο ίδιος επιθυμεί την ένταξή του στον Ολυμπιακό από τον Γενάρη.

Στις επόμενες ώρες θα φανεί ποια θα είναι τελικά η έκβαση με τον 28χρονο Πορτογάλο, που όπως και να’ χει ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα. Είτε από τώρα είτε από το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, η έμφαση δίνεται στην απόκτηση στόπερ που ήδη έχει καθυστερήσει αρκετά. Η υπόθεση Παλομίνο παραμένει ανοιχτή, με τους Ιταλούς να αναφέρουν ότι πλέον ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα για τον πολύπειρο Αργεντινό στόπερ.

Η Σαλερνιτάνα εξακολουθεί να τον θέλει, αλλά η χθεσινή «σφήνα» του Ολυμπιακού μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον του 34χρονου κεντρικού αμυντικού εκτός Ιταλίας.

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο, ο Ολυμπιακός δεν έχει παρατήσει την προσπάθεια απόκτησής του, αν και η υπόθεση φαντάζει δύσκολη μετά την πρόταση της Λιόν στην Πόρτο για τον δανεισμό του παίκτη αντί 1 εκατομμυρίου μέχρι το καλοκαίρι, ποσό που κάνει τους «Δράκους» να σκέφτονται έντονα το ενδεχόμενη παραχώρησής του στην γαλλική ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς