17.2 C
Athens

«Κοντά σε συμφωνία με τον Παλομίνο ο Ολυμπιακός», όπως αποκαλύπτει ο Ρομάνο

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά σε επίτευξη συμφωνίας με τον 34χρονο Αργεντινό στόπερ, με τον μετρ των μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει το προβάδισμα της ελληνικής ομάδας για την υπογραφή του

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την πλευρά του Χοσέ Λουίς Παλομίνο, όπως αναφέρει ο μετρ σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος τονίζει πως οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία σε προσωπικό επίπεδο με τον Αργεντινό στόπερ, τον οποίο θέλει και η Σαλερνιτάνα με τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες για το μέλλον του 34χρονου κεντρικού αμυντικού εντός ή εκτός Ιταλίας.

«Ο Ολυμπιακός πλέον είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον Χοσέ Παλομίνο σε προσωπικό επίπεδο ως τον νέο κεντρικό αμυντικό του. Οι διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα συνεχίζονται, η Σαλερνιτάνα επίσης θέλει τον Παλομίνο», αναφέρει στο σχετικό του ρεπορτάζ ο Ρομάνο.

Ο πολύπειρος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται εδώ και μέρες σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση στα στόπερ και όπως φαίνεται οι Πειραιώτες θα το παλέψουν μέχρι τέλους για την απόκτησή του.

Μένει να δούμε μέσα στις επόμενες ώρες αν αυτή η πληροφορία επαληθευτεί ή αν ο Παλομίνο μείνει στην αρχική του απόφαση, που τον ήθελε να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σαλερνιτάνα για να συνεχίσει στο γνώριμο -για τον ίδιο- πρωτάθλημα της Serie A.

Ο 34χρονος φέτος μετρά μόλις τέσσερις συμμετοχές (21′) ενώ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Μπεργκαμάσκι έχει αγωνιστεί σε 223 παιχνίδια με απολογισμό εννέα γκολ και πέντε ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς