22.7 C
Athens

Ρομάνο: «Κλείνει τον Τσικίνιο ως ελεύθερο ο Ολυμπιακός, αυτό είναι το συμβόλαιο που θα υπογράψει»

Ο Ιταλός δημοσιογράφος ξαναχτυπά παρουσιάζοντας ως δεδομένη την απόκτηση του Τσικίνιο από τον Ολυμπιακό ενόψει της επόμενης σεζόν - Αυτές είναι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας των Ερυθρολεύκων με τον Πορτογάλο επιτελικό μέσο

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο φαίνεται πως έχει επωμιστεί με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού την Πέμπτη (11/1) αφού μέσα σε μία ώρα προχώρησε σε διπλή αποκάλυψη για τα μεταγραφικά των Ερυθρολεύκων.

Μετά την ανάρτησή του για τις προχωρημένες επαφές με τον Παλομίνο, ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος έγραψε στο Twitter πως οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Τσικίνιο για την απόκτησή του ως ελεύθερο από το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Πορτογάλο επιτελικό μέσο να συμφωνεί για συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την ελληνική ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΟ

Το χαρακτηριστικό «here we go» του Ιταλού δημοσιογράφου δείχνει πως η μεταγραφή του Τσικίνιο θεωρείται δεδομένη, ωστόσο μένει να φανεί αν τελικά θα έχει ισχύ από τον χειμώνα ή θα έρθει στην Ελλάδα οριστικά το καλοκαίρι υπογράφοντας για 3 χρόνια στην ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της Αbola, ο Πέδρο Άλβες θέλει να επενδύσει σε Πορτογάλους παίκτες (πχ. Ζέλσον Μαρτίνς) ή σε ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στη χώρα (πχ. Φραν Ναβάρο) με τον Τσικίνιο να ανήκει στην πρώτη κατηγορία.

Ο 28χρονος που έχει αγωνιστεί σε Λεϊσόες, Μποαβίστα, Κοΐμπρα, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Γκιρεσούνσπορ έχει φορέσει συνολικά 125 φορές τη φανέλα της Μπενφίκα, μετρώντας 9 γκολ και 11 ασίστ, ενώ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί ελάχιστες φορές ως βασικός μετρώντας 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «Αετούς» της Λισαβόνας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς