17 C
Athens

Ο Σακά απολογήθηκε για το μαρκάρισμα στον Τσιμίκα: «Δεν το ήθελα, ήταν 50-50»

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός απολογήθηκε για το σπρώξιμο στον Κώστα Τσιμίκα, λέγοντας πως ήταν ένα μαρκάρισμα «50-50» - Ο Έλληνας αμυντικός έσπασε την κλείδα του και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα

Ο Μπουκαγιό Σακά ήταν αυτός που έσπρωξε τον Κώστα Τσιμίκα με το δεξί του χέρι προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του Έλληνα διεθνή αμυντικού στην κλείδα, με τον Άγγλο άσο να απολογείται μετά το ισόπαλο (1-1) ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ για αυτή του την ενέργεια.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ άπλωσε το χέρι του κι έστειλε τον «Τσίμι» πάνω στον… Κλοπ, σε μία φάση που του προκάλεσε το πρόβλημα στην κλείδα και τον έστειλε πρόωρα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τα χειρότερα για Τσιμίκα: «Σίγουρα έσπασε την κλείδα, θα του έδινα ευχαρίστως τη δική μου»

Στην «απολογία» του ο Σακά υποστήριξε ότι ήταν ένα μαρκάρισμα «50-50» με την μπάλα στην διεκδίκηση, τόνισε ότι «φυσικά δεν το ήθελε» και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Τσιμίκα, που αναμένεται να απουσιάσει για περίπου 3 μήνες από τα γήπεδα και να χάσει τα κρίσιμα playoffs του Nations League με την εθνική Ελλάδας.

«Θέλω να απολογηθώ γι’ αυτό. Δεν το ήθελα φυσικά, αλλά για μένα ήταν ένα μαρκάρισμα 50-50», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σακά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς