21.7 C
Athens

Λίβερπουλ – Άρσεναλ 1-1: Δοκάρια, νεύρα, διακοσμητικό VAR και Χριστούγεννα στην κορυφή για τους Κανονιέρηδες (vid)

Σ' ένα ντέρμπι με τα όλα του που όμως «κόλλησε» στην ισοπαλία, η ομάδα του Κλοπ έχει κάθε δικαίωμα να φωνάζει για τη διαιτησία, τη στιγμή που αυτή του Αρτέτα φεύγει από το Άνφιλντ όντας μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League - Ανησυχία για τον Τσιμίκα που τραυματίστηκε στην κλείδα

Πολύ κακό και τελικά για το τίποτα στο Άνφιλντ! Λίβερπουλ και Άρσεναλ έμειναν στο 1-1 σε ένα ντέρμπι με πολλά νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα κι ένα VAR… φάντασμα.

Οι Ρεντς του Γιούργκεν Κλοπ, που έχασαν νωρίς τον Τσιμίκα ο οποίος έπεσε άτσαλα πάνω στον Κλοπ μετά από σπρώξιμο του Σάκα και αποχώρησε με πρόβλημα στην κλείδα, ήταν καλύτεροι ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου έσπασαν τα δοκάρια, αλλά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή άφησε περισσότερο ικανοποιημένη που παραμένει μόνη πρώτη με 40 βαθμούς, αφήνοντας τις Άστον Βίλα και Λίβερπουλ στο «κατώφλι» της με 39 βαθμούς.

Απίστευτο: Ο Τσιμίκας έπεσε άτσαλα πάνω στον Κλοπ κι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο Λίβερπουλ – Άρσεναλ! (vid)

Γκάμπριελ με κεφαλιά μόλις στο 4′ και Σαλάχ στο 29′ πέτυχαν τα τέρματα που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα στο κατάμεστο Άνφιλντ. Δικαιολογημένα τα πολλά παράπονα των γηπεδούχων για καθαρό χέρι του Έντεγκααρντ μέσα στην περιοχή που δεν δόθηκε ούτε μέσω VAR!

Δύο δοκάρια σε διάστημα τριών λεπτών είχε η Λίβερπουλ με τους Έλιοτ σε πρώτη φάση και Άρνολντ σε δεύτερη να μη βρίσκουν τον στόχο, ούτε με τη βοήθεια της τύχης. Η Άρσεναλ έμεινε όρθια στην πίεση των Ρεντς μέχρι το φινάλε πανηγυρίζοντας έναν σημαντικό βαθμό απέναντι σε έναν εκ των βασικών ανταγωνιστών της για τον τίτλο στο Νησί.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΜΙΚΑ

Μοιρασμένο σε γενικά πλαίσια το πρώτο ημίχρονο, με την Άρσεναλ να μην εκμεταλλεύεται το γρήγορο προβάδισμά της με την κεφαλιά του Γκάμπριελ, ο οποίος σκόραρε σε ακόμη ένα φετινό ντέρμπι, και τον Σαλάχ να είναι ξανά αποτελεσματικός για την άτυχη ομάδα του Κλοπ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πέμπτη 21/12

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον 1-1 (45+1′ Αγιού / 82′ Γουέλμπεκ)

Παρασκευή 22/12

Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1 (90+8′ Τζανιόλο / 87′ Άρτσερ)

Σάββατο 23/12

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 (72′ Μπόουεν, 78′ Κούντους)

Λούτον – Νιούκαστλ 1-0 (25′ Τάουνσεντ)

Νότιγχαμ – Μπόρνμουθ 2-3 ((47′ Ελάγνκα, 74′ Γουντ / 51′, 52′, 90+4′ Σολάνκε)

Τότεναμ – Έβερτον 2-1 (8′ Αντράντε, 18′ Σον / 82′ Γκόμες)

Φούλαμ – Μπέρνλι 0-2 (47′ Όντομπερτ, 66′ Μπέργκε)

Λίβερπουλ – Άρσεναλ 1-1 (27′ Σαλάχ / 4′ Γκάμπριελ)

Κυριακή 24/12

Γουλβς – Τσέλσι (15:00)

*Αναβλήθηκε το Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς