19.7 C
Athens

Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τα χειρότερα για Τσιμίκα: «Σίγουρα έσπασε την κλείδα, θα του έδινα ευχαρίστως τη δική μου»

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως ευχαρίστως θα έδινε τη δική του κλείδα για να γίνει καλά ο Έλληνας ακραίος αμυντικός, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα χάνοντας τα κρίσιμα playoffs του Nations League με την εθνική

Την βέβαιη εκτίμησή του ότι ο Κώστας Τσιμίκας έσπασε την κλείδα του έδωσε μέσω των δηλώσεών του μετά το ισόπαλο (1-1) ντέρμπι κορυφής με την Άρσεναλ ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός, μάλιστα, συγκίνησε λέγοντας πως ευχαρίστως, αν μπορούσε, θα έδινε τη δική του κλείδα στον Έλληνα μπακ προκειμένου να γίνει καλά, δείχνοντας έτσι το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει μαζί του αλλά και την εκτίμηση σε αγωνιστικό κομμάτι.

Σοκ με Τσιμίκα: Υπέστη κάταγμα κλείδας και πολύ δύσκολα θα προλάβει τον ημιτελικό με Καζακστάν!

Θυμίζουμε ότι στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί και μέσω ιατρικής ανακοίνωσης των Ρεντς ότι ο «Τσίμι» έχει πάθει σοβαρή ζημιά (κάταγμα) στην κλείδα, τότε θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η απουσία του από τα ματς των playoffs για την εθνική Ελλάδας με φόντο την τελική φάση του Euro 2024, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου.

«Φυσικά και με επηρέασε ο τραυματισμός του. Δεν πονούσα αλλά σκέφτηκα ότι ο Κώστας θα ήταν καλά. Θα έδινα ευχαρίστως την κλείδα μου για να είναι ξανά σε φόρμα. Δεν είναι ωραίο όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει μπροστά σου και συμμετέχεις σε αυτό, δεν ήμουν σίγουρος τι έγινε ή αν έπεσα πάνω του. Δεν είναι ωραίο να το βλέπω.

Ήμουν πάρα πολύ κοντά και είδα ακριβώς τι συνέβη. Ο Κώστας σίγουρα έχει σπάσει την κλείδα του», ανέφερε στο Sky Sports ο Γιούργκεν Κλοπ.

Την τρέχουσα σεζόν ο Greek Scouser έχει 17 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους Ρεντς και έχει μοιράσει τρεις ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς