17.8 C
Athens

Ντέμης: Μπορούσε να δώσει κόκκινη στη φάση του Λιβάι και στο μαρκάρισμα του Ουεντραόγκο

Η ΑΕΚ σκόνταψε κόντρα στον Πανσερραϊκό των δέκα παικτών και άφησε ακόμη δύο βαθμούς μετά το ολέθριο λάθος του Αθανασιάδη στις καθυστερήσεις.

Παρά το γεγονός πως η Ένωση έπαιζε με παίκτη παραπάνω για περίπου μισή ώρα, είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου κάνοντας λόγο για ακόμη δύο κόκκινες κάρτες που δεν δόθηκαν.

Έξαλλη με Σιδηρόπουλο η ΑΕΚ: «Έπρεπε να έχουν αποβληθεί Θυμιάνης και Ουεντραόγκο»

Τις φάσεις αυτές σχολίασε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Monday FC» της Nova ο Ντέμης Νικολαΐδης, λέγοντας πως θα μπορούσε να δοθεί κόκκινη κάρτα και στις δύο περιπτώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ΑΕΚ έδωσε ξανά δικαιώματα. Έκανε λάθος ο Αθανασιάδης, αλλά και δευτερόλεπτα πριν είχε δοκάρι. Έβαλε δύο γκολ, ενώ μπορούσε να βάλει 3-4, γιατί ήταν και πάλι επιπόλαια στο τελείωμα των φάσεων. Ο Πανσερραϊκός δεν κλείστηκε, αλλά έβγαινε μπροστά με δέκα παίκτες, όμως η ΑΕΚ ήταν πολύ βιαστική. Δεν ήταν κακή, δημιουργούσε ευκαιρίες, αλλά αν δεν τελειώσεις το ματς κάτι μπορεί να στραβώσει στο τέλος. Έχει μόλις 27 γκολ και είναι πρώτη στα x-Goals.

Μπορεί να γίνει λάθος στο τέλος ενός αγώνα, αλλά αν είχε βάλει τα γκολ που μπορούσε, δεν θα είχε σημασία τώρα. Όλα αυτά μετράνε και στην ψυχολογία, αρχίζει να αγχώνεται. Φυσικά παίζουν ρόλο η κούραση και οι απουσίες, αλλά παρ’ όλα αυτά με την απόδοσή της έπρεπε να πάρει το ματς. Δέχομαι π.χ. την ήττα στον ΟΦΗ, αλλά η ΑΕΚ χάνει βαθμούς ξανά παρότι είναι καλύτερη από τον αντίπαλο».

Για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου:

«Στο χτύπημα στον Λιβάι ίσως έκρινε ότι ήταν από πίσω. Μπορούσε να δώσει, μπορούσε και να μη δώσει κόκκινη κάρτα. Στο μαρκάρισμα του Ουεντραόγκο μπορούσε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς