17.8 C
Athens

Έξαλλη με Σιδηρόπουλο η ΑΕΚ: «Έπρεπε να έχουν αποβληθεί Θυμιάνης και Ουεντραόγκο»

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου έχει η ΑΕΚ και τα εξέφρασε μετά το σοκαριστικό 2-2 με τον Πανσερραϊκό, ο οποίος παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 64′ κατόρθωσε να πάρει τον βαθμό στο 94′ με γκολ του Θυμιάνη και έπειτα από τραγικό λάθος του Αθανασιάδη.

Οι Κιτρινόμαυροι υποστηρίζουν πως τόσο ο σκόρερ των δύο τερμάτων όσο και ο Ουεντραόγκο έπρεπε να έχουν αποβληθεί και μάλιστα ο πρώτος από το 33′!

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο match report της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Στον επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο των Σερρών η ΑΕΚ προηγήθηκε δύο φορές, στο 16′ με τον Λάζαρο Ρότα και στο 45′ με τον Λιβάι Γκαρσία, όμως ο Πανσερραϊκός έβρισκε τον τρόπο να φτάνει στην ισοφάριση, την πρώτη φορά στο 39΄και τη δεύτερη στο 94′, με σκόρερ τον Κώστα Θυμιάνη που θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από το 33′, όταν είδε κίτρινη για κόκκινη σε μια φάση που το πόδι του στο κεφάλι του Λιβάι.

Στο 64′ αποβλήθηκε ο Μπέργκστρομ και στη συνέχεια η ΑΕΚ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για το τρίτο γκολ που δεν ήρθε ποτέ. Αντ’ αυτού ο Πανσερραϊκός (που γλίτωσε μία ακόμα αποβολή όταν ο Σιδηρόπουλος δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ουεντραόγκο) πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς