18.8 C
Athens

Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ: «Έχουμε τον δράστη, σύντομα και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους»

«Έχουμε τον δράστη της επίθεσης στα χέρια μας και βάσει των στοιχείων ελπίζουμε ότι σύντομα θα φτάσουμε στα ίχνη και των υπόλοιπων εμπλεκομένων», τόνισε η εκπρόσωπος της αστυνομίας

Για τη σύλληψη του 18χρονου, που θεωρείται υπεύθυνος για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού, αλλά και τις έρευνες της αστυνομίας για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην επίθεση έξω από το κλειστό του Ρέντη, μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».

«Σύμφωνα με την ομολογία του 18χρονου, τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, ήταν μέσα στο γήπεδο και κατόπιν συνεννόησης βγήκαν έξω, παρέλαβαν υλικά επίθεσής από άλλα άτομα και μετά την επίθεση ξαναμπήκαν στο γήπεδο», ανέφερε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου και πρόσθεσε: «Έχουμε τον δράστη της επίθεσης στα χέρια μας και βάσει των στοιχείων ελπίζουμε ότι σύντομα θα φτάσουμε στα ίχνη και των υπόλοιπων εμπλεκομένων».

Στο μεταξύ, ο 18χρονος οδηγήθηκε το πρωί στα δικαστήρια Πειραιά όπου θα απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για τις σοβαρές κατηγορίες που τον βαραίνουν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς