16.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Ενημέρωση μέσω δικηγόρων στην Εισαγγελέα για τις καταγγελίες μετά τα διαιτητικά και αστυνομικά αίσχη στο Πανθεσσαλικό

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω δικηγορικής της αντιπροσωπείας ενημέρωσε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με τις καταγγελίες της με αφορμή τα όσα έγιναν τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο κι εκτός αυτού στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Κυριακή

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω δικηγορικής της αντιπροσωπείας ενημέρωσε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με τις καταγγελίες της με αφορμή τα όσα έγιναν τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο κι εκτός αυτού στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Κυριακή στην αναμέτρηση Βόλος – Ολυμπιακός.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις καταγγελίες της οργισμένης κυριακάτικης ανακοίνωσης του Ολυμπιακού, με τον Πρόεδρο των Ερυθρολεύκων να μην δύναται να παραστεί στη διαδικασία.

Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στο Βόλος – Ολυμπιακός

Την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ωστόσο, εκπροσώπησε ο Βασίλης Δημακόπουλος, εκ των δικηγόρων της ομάδας, καταθέτοντας και σχετικά υπομνήματα.

Θυμίζουμε ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας του Βόλου διέταξε νωρίτερα μέσα στη μέρα προκαταρκτική εξέταση και δόθηκε εντολή στην αστυνομία να προσκομιστεί όλο το βιντεοληπτικό υλικό μέσα και έξω από το γήπεδο.

Παπαπέτρου και VAR δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να φύγει νικητής από τον Βόλο, προκαλώντας την αντίδραση του ερυθρόλευκου κόσμου που είχε ταξιδέψει κατά χιλιάδες στη πόλη της Μαγνησίας, κι όπως φαίνεται θα υπάρχει και δικαστική συνέχεια στο όλο σκηνικό, με τις ευθύνες της αστυνομίας να είναι τεράστιες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς