16.2 C
Athens

Βόλος – Ολυμπιακός: Τα εγκλήματα Παπαπέτρου και «εξυγίανσης» προκάλεσαν χάος στο Πανθεσσαλικό (vid)

Οι αλλεπάλληλες προκλήσεις από τα εγκλήματα Παπαπέτρου και «εξυγίανσης» στο Πανθεσσαλικό (και όχι μόνο) προκάλεσαν την έκρηξη κάποιων οπαδών του Ολυμπιακού που δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν την οργή τους

Επεισόδια μεγάλης έκτασης έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων του αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

 

Τα όσα συνέβησαν με τις αποφάσεις του Τάσου Παπαπέτρου και του VAR τόσο στα πέναλτι που δεν δόθηκαν όσο και στο ακυρωθέν γκολ του Μασούρα (που καλυπτόταν) αλλά και όσα έχουν προηγηθεί στη σεζόν όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Χουάνκαρ, έφεραν την αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν κατά χιλιάδες και επιχείρησαν να μπουν στο ταρτάν του γηπέδου ενώ πέταξαν και καθίσματα σε αυτό.

 

Η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, χημικών και κρότου-λάμψης με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική και επικίνδυνη με τον Παπαπέτρου να περιμένει στο γήπεδο αντί να στείλει άμεσα στα αποδυτήρια τους παίκτες μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση. Τελικά το έκανε καθυστερημένα και ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά.

Βόλος – Ολυμπιακός: Διπλό «έγκλημα» Παπαπέτρου και VAR, αγνόησαν καθαρό πέναλτι και ακύρωσαν καθαρό γκολ του Μασούρα (vid)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς