20.8 C
Athens

Βόλος – Ολυμπιακός: Διπλό «έγκλημα» Παπαπέτρου και VAR, αγνόησαν καθαρό πέναλτι και ακύρωσαν καθαρό γκολ του Μασούρα (vid)

Δείτε το νέο διπλό έγκλημα Παπαπέτρου και VARίστα Γκορτσίλα με καθαρό χέρι - πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού που δεν δόθηκε αλλά και το ακυρωμένο γκολ του Μασούρα για οφσάιντ που δεν υπάρχει πουθενά

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε για δεύτερη φορά (προηγήθηκε το 1-2 των Θεσσαλών με το εύστοχα εκτελεσμένο πέναλτι του Γκαρσία) τον Βόλο στο 54ο λεπτό όταν από το γύρισμα του Ροντινέι από τα δεξιά ο Καλογερόπουλος στην προσπάθειά του να απομακρύνει πριν η μπάλα φτάσει στον Ελ Κααμπί σημείωσε αυτογκόλ.

 

Οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν για τρίτο γκολ και δεν άργησαν να το βρουν (62′) αλλά ο Παπαπέτρου το ακύρωσε μέσω VAR!

Ουδείς κατάλαβε βέβαια πως ακυρώθηκε το 2-3 του Ολυμπιακού στον Βόλο. Ο Φορτούνης εκτέλεσε γρήγορα και με πανέξυπνο τρόπο το φάουλ που κέρδισε, τροφοδότησε κάθετα τον Μασούρα που έπιασε το δυνατό σουτ κι αυτός σκόραρε.

 

Ο Παπαπέτρου πήγε στο VAR έπειτα από τοποθέτηση των γραμμών του Γκορτσίλα και υπέδειξε οφσάιντ αλλά κανείς δεν ξέρει σε ποιον και για ποιο λόγο. Το παράδοξο είναι πως ο διεθνής διαιτητής πήγε να ελέγξει μια φάση στην οποία θα είχε λόγο να το κάνει αν υπήρχε επιθετικό φάουλ (κάτι που δεν υπάρχει αφού παίκτης του Βόλου απωθεί τον Ελ Κααμπί) ή αν άλλος παίκτης συμμετείχε και επηρέαζε τη φάση ενώ ήταν εκτεθειμένος!

Κι όλα αυτά ενώ νωρίτερα έκλεισε τα μάτια στο καθαρό πέναλτι του Μωραΐτη που βρήκε την μπάλα με απλωμένο χέρι στην κεφαλιά του Ιμπόρα, με τον Παπαπέτρου και τον VAR να αγνοούν τη φάση!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς