24 C
Athens

Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στο Βόλος – Ολυμπιακός

Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσαν τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, με τις ευθύνες της αστυνομίας για την υπέρμετρη βία και την αλόγιστη χρήση χημικών να είναι μεγάλες

Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσαν τα επεισόδια στο ματς Βόλος – Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό στάδιο ανάμεσα σε οπαδούς και τις αστυνομικές δυνάμεις, μετά την αλόγιστη χρήση χημικών από την πλευρά της ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonotanews, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας του Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση και δόθηκε εντολή στην αστυνομία να προσκομιστεί όλο το βιντεοληπτικό υλικό μέσα και έξω από το γήπεδο.

Στο μεταξύ σήμερα (5/12) το πρωί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κληθεί από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη για τις καταγγελίες τις ερυθρόλευκης ΠΑΕ, περί «εγκληματικής οργάνωσης» και παρακράτους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παπαπέτρου και VAR δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να φύγει νικητής από τον Βόλο, προκαλώντας την αντίδραση του ερυθρόλευκου κόσμου που είχε ταξιδέψει κατά χιλιάδες στη πόλη της Μαγνησίας, κι όπως φαίνεται θα υπάρχει και δικαστική συνέχεια στο όλο σκηνικό, με τις ευθύνες της αστυνομίας να είναι τεράστιες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς