17.7 C
Athens

Ο Β. Μαρινάκης κλήθηκε από τον Άρειο Πάγο μετά τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις καταγγελίες της χθεσινής ανακοίνωσης του Ολυμπιακού

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη κάλεσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ώστε να την ενημερώσει για τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωση μετά το ματς με τον Βόλο.

Παπαπέτρου και VAR δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να φύγει νικητής από τον Βόλο, προκαλώντας την αντίδραση του ερυθρόλευκου κόσμου που είχε ταξιδέψει κατά χιλιάδες στη πόλη της Μαγνησίας.

Μετά το ματς ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «Συμμορία και διεφθαρμένο παρακράτος με συμπαραστάτες τα υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη».

Οι καταγγελίες δεν πέρασαν απαρατήρητες από την Εισαγγελέα, Γεωργία Αδειλίνη, που κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ενημερώσει τόσο την ίδια όσο και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου.

Η ενημέρωση: «Κατόπιν της από 3-12-2023 ανακοίνωσης-καταγγελίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη Πρόεδρο της Π.Α.Ε. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου»

Θυμηθείτε τη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής μετά τα εγκλήματα στον Βόλο.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Συμμορία και διεφθαρμένο παρακράτος με συμπαραστάτες τα υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς