26.1 C
Athens

Η μεταγραφή Πετρούσεφ αγρίεψε τον Δ. Γιαννακόπουλο: «Πάμε για 2 παίκτες των 3 εκατ. ευρώ που ξέρετε καλά στον Πειραιά»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται ότι δεν πήρε και πολύ καλά τη σπουδαία μεταγραφή του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό!

Την ώρα που ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς Πετρούσεφ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… τάζει μεταγραφικές βόμβες ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Σέρβος άσος ανακοινώθηκε από τους Ερυθρόλευκους και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα και ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων ασχολείται με τον τρόπο που οι Ερυθρόλευκοι προανήγγειλαν τη μεταγραφή του με μια κούπα καφέ.

Πετρούσεφ: «Μου αρέσουν τα ερυθρόλευκα, ο Βεζένκοφ μού είπε να προτιμήσω τον Ολυμπιακό»

Η σεζόν δεν έχει φτάσει ακόμη στα μισά της και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκέφτεται τις αλλαγές που θα κάνει του χρόνου, τις οποίες μάλιστα όπως αποκάλυψε, τις έχει ήδη αποφασίσει μαζί με τον Εργκίν Αταμάν.

«Πάμε για δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ που ξέρετε καλά στον Πειραιά» είπε μεταξύ άλλων σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram και συνέχισε λέγοντας «Πιστεύω πως το ρόστερ μας του χρόνου θα είναι καλύτερο και από του 2009».

Αναλυτικά:

«Πάρα πολύ πετυχημένη η ανακοίνωση για τον Πετρούσεφ. Σας βγάζω το καπέλο. Μακάρι να έχετε αλλάξει διάθεση, αλλά αφού έχουμε όρεξη για αστεία και σήμερα, για καζούρα, εγώ θα πω το εξής: μαζί με τον προπονητή μας, τον κύριο Αμάν-Αμάν, έχουμε κάνει τις ενέργειες από τώρα για δύο αλλαγές στο ρόστερ του χρόνου. Δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ ο καθένας. Δεν πρόκειται να πω ποιοι είναι, τους ξέρετε καλά και τους δύο εκεί στον Πειραιά. Πιστεύω πως το ρόστερ μας του χρόνου θα είναι καλύτερο και από του 2009. Αυτά, καλή απόλαυση στο καφεδάκι σας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς