27.7 C
Athens

Πάτησε Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ώστε να τεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των νταμπλούχων

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Σέρβος είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού εδώ και λίγες ώρες, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να ανακοινώνει την τριετή συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα λίγο μετά την ανακοίνωση ο Πετρούσεφ έστειλε και το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Μετά τον Μήτρου-Λονγκ, ο Πετρούσεφ: Τα πώς και τα γιατί του διπλού μεταγραφικού χτυπήματος από τον Ολυμπιακό

Εδώ και λίγα λεπτά βρίσκεται και στη χώρα μας και σιγά σιγά θα μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας, γνωρίζοντας τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του.

Με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα την περασμένη σεζόν (2022/23) ο 23χρονος (2,11μ.) Σέρβος πάουερ φόργουορντ/σέντερ μέτρησε 10,7 πόντους ανά 22:39 στη EuroLeague με 35% στο τρίποντο και 5,2 ριμπάουντ.

Φέτος βρέθηκε το καλοκαίρι στους Σίξερς, στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο πλαίσιο του deal που αφορούσε στον Τζέιμς Χάρντεν και εν τέλει κατέληξε με trade στο Σακραμέντο για τους Κινγκς πριν ετοιμάσει βαλίτσες για το λιμάνι και τον Ολυμπιακό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς