26.1 C
Athens

Πετρούσεφ: «Μου αρέσουν τα ερυθρόλευκα, ο Βεζένκοφ μού είπε να προτιμήσω τον Ολυμπιακό»

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Ολυμπιακού αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε ο Σάσα Βεζένκοφ στη μεταγραφή του και δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει να φοράει το αγαπημένο του χρώμα

Έτοιμος να φορέσει τα γνώριμα και αγαπημένα του ερυθρόλευκα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Φίλιπ Πετρούσεφ, που έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Ο 23χρονος Σέρβος αποκάλυψε πως ο Σάσα Βεζένκοφ του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, είμαι ενθουσιασμένος. Πέρασα κάποια πράγματα στο NBA για τα οποία δεν ευθύνομαι εγώ, αλλά τώρα είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ο Σάσα Βεζένκοφ μου είπε τα καλύτερα, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί στο Σακραμέντο. Είχα κι άλλες προσφορές, αλλά μου είπε να προτιμήσω τον Ολυμπιακό. Μίλησα και με τον Χασάν Μάρτιν, που είναι φίλος μου και μου είπε επίσης τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό. Προφανώς ξέρω τον Νίκολα Μιλουτίνοφ από την Εθνική, η ομάδα έχει καλούς παίκτες και θα υπάρξει ανταγωνισμός.

Μου αρέσουν τα ερυθρόλευκα! Πέρυσι είχα την καλύτερη χρονιά με τον Ερυθρό Αστέρα και ξέρω ότι οι οπαδοί των δύο συλλόγων είναι σαν αδέρφια, οπότε ανυπομονώ να παραμείνω μέλος αυτής της οικογένειας».

Μετά τον Μήτρου-Λονγκ, ο Πετρούσεφ: Τα πώς και τα γιατί του διπλού μεταγραφικού χτυπήματος από τον Ολυμπιακό

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς