17 C
Athens

Κουέστα: Η νίκη με τον Παναθηναϊκό μας δίνει σωστή νοοτροπία για τα ματς με την ΑΕΚ, θέλουμε το κύπελλο

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη του Άρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Χουλιάν Κουέστα.

Ο Μάντζιος μετρά έξι νίκες στα 10 τελευταία ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο τερματοφύλακας των Κιτρίνων μίλησε για τα δύο ματς που ακολουθούν για πρωτάθλημα και κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ και επανέλαβε πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Ξέραμε ότι παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα, ώστε να μην αισθάνεται άνετα ο Παναθηναϊκός και να μπορούμε να έχουμε εμείς τις ευκαιρίες, πιέζοντας στην μπάλα».

Για τις απουσίες: «Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν μετά τους τραυματισμούς τους και η ομάδα θα βελτιωθεί περισσότερο».

Για την εμφάνιση της ομάδας του: «Δουλέψαμε πολύ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης τις τελευταίες δυο βδομάδες, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον αντίπαλο».

Για τα ματς του με την ΑΕΚ: «Οπωσδήποτε η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως αυτή η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό μας δίνει τη σωστή νοοτροπία, αλλά και την ψυχολογία απέναντι στον εαυτό μας. Ξέρουμε ότι στην έδρα της είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Βλέπουμε πρώτα το ματς του πρωταθλήματος και μετά είναι το κύπελλο, το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς