20.7 C
Athens

Ο Μάντζιος μετρά έξι νίκες στα 10 τελευταία ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό

Έπειτα από επτά διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη επί του Παναθηναϊκού εντός και εκτός έδρας, ο Άρης έφερε νικηφόρο αποτέλεσμα επί των Πρασίνων για πρώτη φορά μετά από δύο και πλέον χρόνια.

Την τελευταία φορά που οι Κίτρινοι χαμογέλασαν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ήταν στις 22 Σεπτεμβρίου του 2021, όταν είχαν επικρατήσει με 1-0 για την 3η αγωνιστική.

Ένα από τα κοινά σημεία ανάμεσα σε αυτές τις δύο νίκες είναι ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, ο οποίος χτίζει τη δική του παράδοση απέναντι στους Πράσινους, με τους οποίους έχει έξι νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στις δέκα τελευταίες φορές που έχει βρεθεί απέναντί τους.

Μάντζιος: Μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, ήταν μια δίκαιη νίκη

Σε αυτή την ακολουθία των αγώνων ήταν στους πάγκους του Πανιωνίου, της Λαμίας, του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης και οι νίκες του είναι, τέσσερις με τους Κίτρινους, μια με την ομάδα της Αρκαδίας στο περσινό πρωτάθλημα και μια ως τεχνικός των Κυανέρυθρων, στις 23 Φεβρουαρίου 2019.

Συνολικά έχει βρεθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό 19 φορές σε επίπεδο Super League και ο απολογισμός του είναι 7 νίκες – 2 ισοπαλίες – 10 ήττες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς