17.9 C
Athens

Η Ζάκσα έκανε πρόταση στον Χερ πριν τον Γκιλ, ψάχνει και ακραίο πριν τον Ολυμπιακό

Η Ζάκσα βιώνει έναν αγωνιστικό… Γολγοθά λόγω των πολλών τραυματισμών και του εξαντλητικού προγράμματος με διαδοχικά παιχνίδια. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης αναγκάστηκε να βγει στην αγορά και να αναζητήσει πασαδόρο εξαιτίας των απουσιών των Γιάνους και Στέπιεν.

Ο Ράντοσλαβ Γκιλ που έφυγε από τον Παφιακό, υπέγραψε συμβόλαιο μικρής διάρκειας για να αναπληρωθεί το κενό στην πάσα ωστόσο πριν προχωρήσουν οι επαφές με τον Πολωνό και σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Τουόμας Σαμέλβουο προσέγγισε τον Λουκ Χερ του Μίλωνα, ο οποίος το καλοκαίρι είχε πρόταση και από την πρωταθλήτρια Πολωνίας Γιαστρέμπσκι.

Ο Φινλανδός προπονητής βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Καναδά και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα αγωννιστικά χαρίσματα του Χερ τον οποίο έκανε βασικό το καλοκαίρι σε όλα τα τουρνουά.

Ωστόσο, ο Καναδός δεν συζήτησε καν την αποχώρησή του στα μέσα της χρονιάς από την ομάδα της Νέας Σμύρνης που έχει και φέτος πολύ υψηλές βλέψεις.

Πάντως, η Ζάκσα έχει αποφασίσει να κινηθεί για ακραίο και σκανάρει την ήδη δύσκολη αγορά ώστε να έχει μια επιπλέον (αξιόπιστη) επιλογή πίσω από τους Σλίβκα και Μπέντνορζ (τραυματίες για τους επόμενους μήνες οι Ζαλίνσκι, Τσιτιγκόι). Ιδανικά μάλιστα η πολωνική υπερδύναμη θέλει να ολοκληρώσει σύντομα τη συγκεκριμένη κίνηση για να έχει τον παίκτη διαθέσιμο στην πρεμιέρα του CEV Champions League απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς