21.2 C
Athens

Η Ζάκσα έκανε μεταγραφή ανάγκης γιατί έμεινε χωρίς πασαδόρο

Την Τετάρτη 22/11 η Ζάκσα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο Κόζλε για την 1η αγωνιστική των ομίλων του CEV Champions League και μοιάζει αρκετά πιθανό να μην έχει κανέναν από τους δύο πασαδόρους της λόγω τραυματισμών στη μέση.

Ο Γιάνους (βασικός πασαδόρος τόσο της Ζάκσα όσο και της Πολωνίας) όσο και ο Στέπιεν κάνουν αγώνα δρόμου αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης κινήθηκε άμεσα και απέκτησε παίκτη στην πάσα, με τον Ράντοσλαβ Γκιλ να υπογράφει συμβόλαιο να προπονείται και να κάνει ντεμπούτο απέναντι στη Ρεσόβια στην ήττα με 3-0.

Ο 26χρονος Πολωνός ξεκίνησε τη σεζόν στην Κύπρο με τον Παφιακό αλλά γρήγορα αποδεσμεύτηκε, έμεινε χωρίς προπονήσεις για δύο εβδομάδες και βούτηξε κατευθείαν στα βαθιά με εντολή του Τουόμας Σαμέλβουο για να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, η οποία είναι νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες.

Δεδομένα εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι οι δύο ακραίοι Τσιτιγκόι (κάταγμα στον αντίχειρα) και Ζαλίνσκι (τραυματισμός στο γόνατο), ο αναπληρωματικός διαγώνιος Κλουτ (πρόβλημα στο γόνατο) ενώ μικροπροβλήματα – που για την ώρα δεν είναι ανησυχητικά – αντιμετωπίζουν οι Μπέντνορζ (ακραίος) και Σμιτ (κεντρικός).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς