24 C
Athens

Ο Τσατάλης τα έβαλε με τις γραμμές του VAR: «Κι όμως, δεν είναι τρολ» (pic)

Η Ένωση (που δεν θέλει να ασχολείται με τη διαιτησία) εξακολουθεί να γκρινιάζει για τα όσα έγιναν στην Κηφισιά, με τον Τάσο Τσατάλη να τα βάζει με τις γραμμές του VAR στο γκολ του Ελίασον που ακυρώθηκε

Με τις γραμμές του VAR τα βάζουν τώρα στην ΑΕΚ, με τον υπεύθυνο Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, Τάσο Τσατάλη, να αντιδράει με ανάρτηση του στο Facebook.

Η ΑΕΚ κόλλησε στην Κηφισιά (1-1) και μετά το τέλος του ματς εξέδωσε ανακοίνωση έχοντας παράπονα για τη διαιτησία του Πέτρου Τσαγκαράκη και του VAR Βασίλη Φωτιά.

ΑΕΚ: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί το όργιο προπαγάνδας, έχουν γίνει απίστευτα πράγματα από διαιτητή και VAR»

Η ανακοίνωση εστίασε κυρίως σε ένα μαρκάρισμα πάνω στον Λιβάι Γκαρσία προς το τέλος του αγώνα αλλά και στο γκολ της Κηφισιάς, όμως ο Τάσος Τσατάλης έχει παράπονα και από τις γραμμές του VAR στο γκολ του Ελίασον που ακυρώθηκε στο πρώτο μέρος.

 

Η ανάρτηση του: «Όταν μου ήρθε το στιγμιότυπο σε μήνυμα, νόμιζα πως είναι troll. Αλλά δεν είναι. Μπήκα πάλι στην μετάδοση της Cosmote κι όντως αυτές είναι οι γραμμές που μπήκαν στο γκολ του Ελίασον που ακυρώθηκε και η φωτογραφία είναι από την μετάδοση του αγώνα αυτούσια.

Μπορεί ο καθένας να μπει στο Youtube και να το δει. Επαναλαμβάνω όσο και να φαίνεται απίστευτο: Δεν είναι trollάρισμα, είναι οι γραμμές που μπήκαν από τον κ. Βεργέτη Δημήτρη (AVAR), παρουσία του κ. Φωτιά Βασίλη (VAR). Ελλήνων διαιτητών Super League».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς