18.8 C
Athens

ΑΕΚ: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί το όργιο προπαγάνδας, έχουν γίνει απίστευτα πράγματα από διαιτητή και VAR»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει πως δεν θέλει να δικαιολογηθεί για την απίστευτη γκέλα κόντρα στην Κηφισιά, παρ' όλα αυτά επιτίθεται σε Τσαγκαράκη και Φωτιά θεωρώντας ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία

Σοβαρά διαιτητικά παράπονα έχει η ΑΕΚ από Τσαγκαράκη και Φωτιά (VAR) για την γκέλα (1-1) με την Κηφισιά στην Καισαριανή. Οι Κιτρινόμαυροι σε ένα παιχνίδι που δεν έγινε κάτι άξιο σχολιασμού όσον αφορά στη διαιτησία πήραν επίσημη θέση για τον αγώνα και εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους κάνοντας μάλιστα λόγο για «όργιο προπαγάνδας».

 

«Πρώτα απ’ όλα δεν δικαιολογούμαστε γι’ αυτό που έγινε απόψε αγωνιστικά. Έπρεπε σε κάθε περίπτωση να είμαστε καλύτεροι από αυτό που παρουσιάσαμε και να κερδίσουμε αυτό το ματς. Όμως δε μπορεί να συνεχίζεται αυτό το όργιο της προπαγάνδας με την ΑΕΚ και να συμβαίνουν τελικά αυτά που συμβαίνουν σε βάρος μας. Απόψε με πρωταγωνιστή και τον διαιτητή αλλά κυρίως τον VAR Φωτιά που δεν έχει καμία δικαιολογία έχουν γίνει απίστευτα πράγματα. Κοιτάμε την φάση της ανατροπής του Λιβάι, το γκολ της Κηφισιάς και την πάσα με το χέρι του Τετέι κι αναρωτιόμαστε τι έχει γίνει», υποστήριξε η ΑΕΚ με επίσημη θέση της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς