19.7 C
Athens

Επίσημο: Κανονικά με κόσμο το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης»

Κατάμεστες και με το γράμμα του νόμου θα είναι οι κερκίδες στο φαληρικό γήπεδο στο ντέρμπι της Κυριακής, με την ΕΠΟ να εκθέτει την επικοινωνιακή γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αντέδρασε για τις ανοιχτές θύρες

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ συνεδρίασε το πρωί του Σαββάτου (4/11) για να επιβεβαιωθεί και τυπικά η νόμιμη παρουσία κόσμου στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (5/11, 19:30), εν αναμονή της απόφασης από την εκδίκαση της έφεσης των Ερυθρολεύκων για την τύχη του ντέρμπι αιωνίων.

Οριστικά με κόσμο το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, από την επόμενη εβδομάδα η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων

Οι Ερυθρόλευκοι από την Παρασκευή ξεκαθάρισαν τι ισχύει ακριβώς για να μην έχει ερωτήσεις ο ΠΑΟΚ, γνωστοποιώντας πως εκκρεμεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων άρα δεν είναι δυνατόν το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών για αυτό και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Αυτό προέκυψε και με τον πλέον επίσημο τρόπο από τη σημερινή σύσκεψη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, που αυτή τη φορά δεν είχε την παραμικρή αφορμή να τιμωρήσει ξανά τους Πειραιώτες, εκθέτοντας την επικοινωνιακή γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που είναι φανερό ότι είχε προετοιμαστεί για ένα ματς πίσω από κλειστές πόρτες.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Θέμα χρόνου το τρίτο σερί sold out στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Σημειώνεται πως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εκδίκασε χθες την έφεση που κατέθεσαν οι Ερυθρόλευκοι για την πρωτοβάθμια απόφαση-σκάνδαλο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα εκδώσει απόφαση από τη νέα εβδομάδα παρότι αρχική πρόθεση του δευτεροβάθμιου οργάνου ήταν να την εκδώσει ως το Σάββατο (4/11). Και σε αυτό οφείλονται τα νέα στοιχεία που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός που ανατρέπουν όλα τα δεδομένα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς