19.9 C
Athens

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Θέμα χρόνου το τρίτο σερί sold out στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Κατάμεστο αναμένεται το φαληρικό γήπεδο σε τρίτο σερί ματς, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δείχνει την απόλυτη στήριξή του στην ομάδα, που πολεμά κόντρα στο σύστημα της ΕΠΟ με φόντο τη δικαίωσή της για το ντέρμπι αιωνίων

Με το γράμμα του νόμου και την επιβεβαίωση από την Επιτροπή Εφέσεων ο Ολυμπιακός, όπως αναμενόταν, θα υποδεχθεί σε γεμάτο γήπεδο τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, παρά την αντίδραση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν τι ισχύει ακριβώς για να μην έχει ερωτήσεις ο ΠΑΟΚ, γνωστοποιώντας πως εκκρεμεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων άρα δεν είναι δυνατόν το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών για αυτό και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Απάντηση Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ: «Γεμάτο το Καραϊσκάκη την Κυριακή, έχουμε γνωμοδότηση της Super League»

Τα λόγια τους πρόκειται να επαληθευτούν μέσα στις επόμενες ώρες, αφού το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ομάδας για το ντέρμπι της Κυριακής είναι μεγάλο από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας των εισιτηρίων και το φαληρικό γήπεδο αναμένεται κατάμεστο σε τρίτο σερί παιχνίδι, μετά τον Παναθηναϊκό και τη Γουέστ Χαμ.

Η ζήτηση τόσο ηλεκτρονικά όσο και στα εκδοτήρια κυμαίνεται σε υψηλούς ρυθμούς και το αργότερο μέχρι το πρωί της Κυριακής (5/11) τα λιγοστά διαθέσιμα εισιτήρια θα έχουν κάνει φτερά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς