18.8 C
Athens

Γιατρός ντέρμπι: «Ψέμα ότι άλλαξα τη γνωμάτευση, έχω άπειρες φωτογραφίες με όλους»

Ο γιατρός του επεισοδιακού ντέρμπι διέψευσε τον ισχυρισμό του Παναθηναϊκού περί αλλαγής της αρχικής γνωμάτευσης για τον Χουάνκαρ, ενώ σχολίασε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν: «Όσοι νομίζουν ότι έπιασαν λαβράκι είναι γελασμένοι»

Διέψευσε το γεγονός ότι άλλαξε τη γνωμάτευσή του σχετικά με την κλινική εικόνα του Χουάνκαρ ο… πρωταγωνιστής του χθεσινού ντέρμπι, Χρήστος Γώγος.

Την ώρα που ο παίκτης του Παναθηναϊκού βρισκόταν στα αποδυτήρια κι ενώ άπαντες βρίσκονταν εν αναμονή μετά τη διακοπή, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για αλλαγή της αρχικής γνωμάτευσης από τον γιατρό του αγώνα, δηλώνοντας έτοιμοι να κινηθούν νομικά εναντίον του.

«Ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει, λόγω της κροτίδας που δέχθηκε. Για το λόγο αυτό μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο γιατρός του αγώνα άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση που ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής μας δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και πλέον αναφέρει ότι ο Χουανκαρ είναι καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός ζητάει εγγράφως τη γνωμάτευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του», ισχυρίστηκε η πράσινη ΠΑΕ.

Μαρινάκης: Ο γιατρός μάς είπε ότι απειλούν τη μητέρα και τη ζωή του, ακόμα και οι παίκτες του ΠΑΟ ήθελαν να συνεχίσουν

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο ίδιος τόνισε ότι κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ, ενώ σχολίασε τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, διευκρινίζοντας πως στη διάρκεια της καριέρας του έχει φωτογραφηθεί με εκπροσώπους όλων των ομάδων.

«Προς ενημέρωση όλων των φίλων μου.

Είμαι γιατρός αγώνων από το 1991 μέχρι σήμερα γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Έχω και την ιδιότητα του Αθλητιάτρου από την Ιταλία από τα τέλη της δεκαετίας του 80.

Έχω παίξει σε αμέτρητα ντέρμπι και έχω αντιμετωπίσει άπειρες καταστάσεις δύσκολες. Πρόσφατα η Ένωση με χρησιμοποίησε ώς εκπαιδευτή της UEFA για τίς κακώσεις ΑΜΣΣ.

Το σημερινό με ξεπερνάει ώς άνθρωπο και με λυπεί αφάνταστα.

Λειτουργώ πάντα για το καλό τών ασθενών μου. Έτσι λοιπόν δεν άλλαξα ποτέ την γνωμάτευση παρά μόνο περιέγραψα την προοδευτική βελτίωση της κλινικής του εικόνας ενώπιον και των ορθοπαιδικών συναδέλφων των δύο ομάδων. Άρα το ψέμα που ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο του σπόρ fm και αναπαράχθηκε από πολλούς μη ειδικούς έχει κοντά πόδια. Όλα περιγράφονται σε δύο γνωματεύσεις αγγλικά για τον διαιτητή και Ελληνικά για το κοινό και την εισαγγελέα . Εχουν γνώση και οι δύο ομάδες.

Τέλος το μόνο που έχω από όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο είναι άπειρες φωτογραφίες με όλους.

Όσοι νομίζουν ότι έπιασαν λαβράκι είναι γελασμένοι.

Κλείνω στεναχωρημένος για την καφρίλα κάποιων στα 3000 τηλ που μου εύχονταν να πάθω τα χειρότερα αλλά και για την ήδη πεθαμένη μητέρα μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς