16.9 C
Athens

Διασυρμός για Παναθηναϊκό: Φανατικός οπαδός των Πρασίνων ο γιατρός του αγώνα

Ο γιατρός του αγώνα στοχοποιήθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως «φίλος Μαρινάκη και Ολυμπιακού» για λόγους που μόνο η ίδια γνωρίζει, ενώ πρόκειται για δεδηλωμένο οπαδό του ΠΑΟ που έχει στο ενεργητικό του πάνω από 20 ντέρμπι αιωνίων

Το ντέρμπι αιωνίων στο Καραϊσκάκη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό διακόπηκε οριστικά σχεδόν τρεις ώρες μετά τη ρίψη κροτίδας στον χώρο όπου έκαναν προθέρμανση παίκτες των Πρασίνων, με τον Χουάνκαρ να αισθάνεται ζαλάδα και να αποχωρεί με φορείο για τα αποδυτήρια.

Κατά τη διάρκεια της προσωρινής διακοπής οι Πράσινοι εκτόξευσαν εμμέσως πλην σαφώς πυρά κατά του γιατρού του αγώνα, κ. Χρήστου Γώγου, ο οποίος έκρινε πως ο Χουάνκαρ είναι σε θέση να παραμείνει στο ματς. Από την πλευρά του το τριφύλλι αρνούμενο να αγωνιστεί, ζήτησε έγγραφη γνωμάτευση και έστειλε στο νοσοκομείο για εξετάσεις τον Ισπανό μπακ ενώ θέλει να κινηθεί νομικά κατά του γιατρού!

Αυτό που προκαλεί απορία είναι πώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ γνώριζε καλύτερα από τον καθένα τις οπαδικές του προτιμήσεις, προτίμησε να τον διασύρει στα social media συνδέοντάς τον με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στοχοποιώντας τον ουσιαστικά επειδή έκρινε βάσει της εμπειρίας του πως ο Χουάνκαρ είναι εντάξει.

Πρόκειται για γιατρό που έχει βρεθεί σε πάνω από 20 διαφορετικά ντέρμπι αιωνίων και ο οποίος δεν έχει κρύψει τις οπαδικές του προτιμήσεις καθώς υποστηρίζει ανοιχτά τον Παναθηναϊκό.

Aνάρτηση του Παναθηναϊκού με φωτογραφία Μαρινάκη: «Ο γιατρός του αγώνα. Και ο νοών νοείτω» (pic)

Ανάρτηση του γιατρού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό:

Ανάρτηση του γιατρού για την ευρωπαϊκή επιστροφή του Παναθηναϊκού

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς