18.7 C
Athens

Η στοχοποίηση της Τσαρούχα, ο ανέγγιχτος Παπαπέτρου και οι βιολιτζήδες της πράσινης προπαγάνδας

Ο Insider γράφει για τη στοχοποίηση της Βάσως Τσαρούχα από τον Παναθηναϊκό και ξεσκεπάζει τις «αποκαλύψεις» των τσακωμένων με την αλήθεια σχετικά με τους ορισμούς της στα ματς του Ολυμπιακού, αλλά κι αυτούς του Παπαπέτρου στα παιχνίδια του ΠΑΟ

Η απόπειρα επιστροφής του Παναθηναϊκού σε πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν δεδομένο ότι θα συνοδευόταν από διάφορα άλλα «φαινόμενα». Ας μη γελιόμαστε, αυτή η απόπειρα έχει ξεκινήσει από την περασμένη άνοιξη, αρχικά σε επίπεδο εξαγγελιών και στη συνέχεια μέσα από ρεπορτάζ που προλόγιζαν την κατακόρυφη αύξηση του μπάτζετ. Πριν όμως πάρουν σάρκα και οστά όλα αυτά, η απόπειρα επιστροφής έγινε εμφανής σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει όσα έγιναν στους περυσινούς τελικούς της Basket League, πρώτα με την τιμωρία του ΣΕΦ (που θα ανάγκαζε τον Ολυμπιακό να παίξει σε άδειο γήπεδο αν η σειρά έφτανε σε 5ο ματς), έπειτα με τη ντροπιαστική διαιτησία στον δεύτερο τελικό και τέλος με το σκάνδαλο της μη αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό για τα αίσχη στο διακοπέν 35-63 του ΟΑΚΑ.

Όπως έχετε διαβάσει από το καλοκαίρι στον ΑΘΛΟ, το φετινό πρωτάθλημα έχει αλλοιωθεί πριν καν ξεκινήσει. Τον βαθμό της αλλοίωσης θα τον ανακαλύψουμε όταν έρθει η ώρα των πλέι οφ, ανάλογα με το αν ο Ολυμπιακός θα έχει εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, όπως σχεδόν σίγουρα θα συνέβαινε αν δεν είχε δολοφονηθεί κάθε έννοια και πνεύμα κανονισμού στην προσπάθεια κάποιων να εξαφανίσουν τη θεωρητικά αναπόφευκτη τιμωρία των Πρασίνων.

Φρέσκα κουλούρια όμως. Βρισκόμαστε στη 2η αγωνιστική της Basket League. Από την πρεμιέρα κιόλας ο Ολυμπιακός μετρά απώλειες, αφού στο ίδιο ματς Γκος και Σίκμα αποχώρησαν με τραυματισμούς. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Μπαρτζώκας μίλησε ανοιχτά το ατιμώρητο ξύλο των παικτών του Άρη, οι οποίοι λίγες μέρες μετά είδαν σχεδόν μια πεντάδα τους να αποβάλλεται κόντρα στη Λιετκαμπέλις.

Ο Μπαρτζώκας χτύπησε το καμπανάκι, ώρα να φανεί ποιος κάνει πραγματικά κουμάντο στην ΚΕΔ/ΕΟΚ

Η 2η αγωνιστική ξεκίνησε ακόμα πιο δυναμικά, με την αδιανόητη σφαγή του Περιστερίου και το «παγκόσμιο ρεκόρ» στις βολές όπως το χαρακτήρισε ο Βασίλης Σπανούλης: 3-22 οι αθεόφοβοι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης και Καρπάνος που άναψαν ξανά τον «φάρο» μέσα σε μια νύχτα. Για λόγους που μόνο η ίδια γνωρίζει, η διοίκηση του Περιστερίου δεν έβγαλε κιχ για την ιστορική «επίδοση» των γκρίζων και το θέμα έκλεισε(;) με τις ατάκες του Σπανούλη στη συνέντευξη Τύπου.

Οι θύτες της υπόθεσης βρήκαν τη λαλιά τους ένα 24ωρο αργότερα, έστω και μέσω διαρροών. Μετά το τέλος του θρίλερ στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για την… αδικία σε βάρος της ΑΕΚ και κάπως έτσι ενημερώθηκαν και οι Κιτρινόμαυροι ότι αδικήθηκαν από τη διαιτησία. Σε ματς με 17-26 βολές υπέρ τους, κάποιες εκ των οποίων δεν θα τις έδινε ούτε ο κύριος Μάκης, όπως έγραψε νωρίτερα ο συνάδελφος στον ΑΘΛΟ.

Το ειλικρινές «100-0» του Δ. Γιαννακόπουλου για το οποίο πασχίζει πάντα ο Παναθηναϊκός, στα δικά του ματς και όχι μόνο

Ποιο ήταν το πραγματικό «πρόβλημα» του Παναθηναϊκού; Ότι ο Ολυμπιακός νίκησε, σπάζοντας δεύτερο σερί μπλόκο εν μέσω χιλίων προβλημάτων. Παρότι πραγματική αφορμή για παράπονα δεν υπήρξε, κάθε άλλο μάλιστα, οι Πράσινοι ήθελαν με κάθε τρόπο να συνεχίσουν τη στοχοποίηση της Βάσως Τσαρούχα. Στην οποία προφανέστατα απευθυνόταν και ένα στόρι του Δ. Γιαννακόπουλου λίγη ώρα πριν τη διαρροή που έλεγε «να τη χαίρεστε».

Η στοχοποίηση της κυρίας Τσαρούχα συνεχίστηκε από το αγαπημένο σάιτ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ, όπου υπήρξε το άκρως αποκαλυπτικό άρθρο που έλεγε για τους «3/4 ορισμούς της σε αγώνες του Ολυμπιακού φέτος». Κείμενο που θα ήταν εξαιρετικά ακριβές, αν δεν είχε παίξει γροθιές με την αλήθεια. Διότι η πραγματικότητα είναι πως η Βάσω Τσαρούχα δεν ορίστηκε τρεις φορές στα φετινά παιχνίδια των νταμπλούχων αλλά μονάχα μια: στο κυριακάτικο ματς του ΣΕΦ.

Τα άλλα δυο ματς στα οποία σφύριξε η κυρία Τσαρούχα ήταν αυτά στο Σούπερ Καπ, όπου το όνομά της προέκυψε έπειτα από κλήρωση και όχι ορισμό. Να μη γνώριζαν αυτή τη λεπτομέρεια οι πράσινοι προπαγανδιστές; Πολύ αμφιβάλλω. Για εκείνο που δεν αμφιβάλλω είναι ότι έκαναν το κορόιδο στην περίπτωση του Πέτρου Παπαπέτρου. Ο οποίος έχει μπει εντυπωσιακά στο φετινό πρωτάθλημα…

Άλλο Σλούκας, άλλο Μπαρτζώκας και Λαρεντζάκης: Η προκλητικά επιλεκτική ευαισθησία του κυρίου Παπαπέτρου

Ο Παπαπέτρου ήταν ο διαιτητής που διέκοψε προκλητικά τον τελικό του Σούπερ Καπ επειδή ακούστηκε κάποια υποψία υβριστικού συνθήματος για τον Κώστα Σλούκα. Εξαιρετική ενέργεια, μόνο που δεν είχε συνέχεια μια εβδομάδα αργότερα όταν ένα ολόκληρο Αλεξάνδρειο έβριζε τη μάνα του Λαρεντζάκη αλλά και οτιδήποτε ολυμπιακό. Αφήνω απέξω τα σφυρίγματα και τα non call του στο ξύλο των γηπεδούχων που έκαναν έξαλλο τον Μπαρτζώκα.

Κατά διαβολική σύμπτωση, ο Παπαπέτρου ήταν πρώτος διαιτητής στο «παγκόσμιο ρεκόρ» του Περιστερίου. Θέλετε και άλλη μια σύμπτωση; Αυτό ήταν το 3ο ματς του Παναθηναϊκού στο οποίο έπαιξε ο άνθρωπος που (και) για χάρη του άλλαξε φωτογραφικά ο κανονισμός του ορίου ηλικίας το περασμένο καλοκαίρι.

 

Τι δεν αποτελεί σύμπτωση; Το γεγονός πως η «αποκαλυπτική δημοσιογραφία» παρέλειψε αυτή την πληροφορία, ότι δηλαδή ο Παπαπέτρου έχει σφυρίξει 3/4 ματς του ΠΑΟ φέτος. Ακριβώς όπως η «τρισκατάρατη» Βάσω Τσαρούχα. Και για να σας προλάβω, όπως η Τσαρούχα, έτσι κι αυτός έπαιξε τα δυο πράσινα ματς στο Σούπερ Καπ έπειτα από κλήρωση. Να ήταν στημένη η κλήρωση της Τσαρούχα και πενηνταρίσια αυτή του Παπαπέτρου; Εκτός από στημένος, πρέπει να είναι και ηλίθιος κάποιος για να το ισχυριστεί.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει συγκεκριμένους λόγους για να στοχοποιεί τη Βάσω Τσαρούχα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το γιατί στοχοποιούν την Τσαρούχα συγκεκριμένα και όχι ένα σωρό επίλεκτα «λουλούδια», το ξέρουν μόνο οι άνθρωποι των Πρασίνων. Επειδή όμως με την αλήθεια είναι γνωστό πως είναι κι αυτοί τσακωμένοι εδώ και χρόνια, μάλλον θα μάθουμε ποτέ από τα χείλη τους την πραγματική αιτία…

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2: Ζωντανός για τον τίτλο με την ανατροπή της σεζόν στο 90′

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψει το 1-2 του Βίντα, αφήνοντας ξερή την Ένωση που ετοιμαζόταν για... γύρο θριάμβου στην Τούμπα με νικητήριο γκολ στο 90'

LIVE: Παναθηναϊκός – Άρης

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τη live περιγραφή του αγώνα Παναθηναϊκός - Άρης για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: Ερυθρόλευκη τεσσάρα με το μυαλό στο Μπέρμιγχαμ

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα το χαμηλό εμπόδιο της Λαμίας με πολλές αλλαγές και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, ετοιμάζοντας πλέον βαλίτσες για τον ιστορικό ημιτελικό της Μεγάλης Πέμπτης στο Μπέρμιγχαμ