19.6 C
Athens

Απίστευτο: Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – ΑΕΚ, μια μέρα μετά το σκάνδαλο στο Περιστέρι!

Σε μια απίστευτη επίδειξη θράσους, η ΚΑΕ ΠΑΟ έβγαλε διαρροή για τη διαιτησία του Ολυμπιακός - ΑΕΚ (που άφησε τους Ερυθρόλευκους με πολλά παράπονα), πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από τη σφαγή του Περιστερίου με το «παγκόσμιο ρεκόρ» των 3-22 βολών

Λήθη ιδίων κακών θρασύτητα γεννά. Από τον 5ο αιώνα π.Χ. κιόλας, οι αρχαίοι μας πρόγονοι είχαν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να πουν σχετικά με το θράσος. Όπως το γνωμικό του Δημόκριτου που παραθέσαμε στην εισαγωγή, το οποίο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις αρχαίων για να γίνει κατανοητό: Όταν ξεχνά κάποιος τα λάθη του, αποθρασύνεται.

Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από τη σφαγή του Περιστερίου και το «παγκόσμιο ρεκόρ» με 3-22 βολές υπέρ του Παναθηναϊκού (ακριβώς όπως το χαρακτήρισε ο Βασίλης Σπανούλης δηλαδή), άνθρωποι των Πρασίνων φρόντισαν να διαρρεύσει η ενόχλησή τους για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – ΑΕΚ, εκεί όπου η διαιτητική τριάδα έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στους νταμπλούχους.






 

Το 17-26 υπέρ της ΑΕΚ στις βολές θεωρήθηκε μάλλον μικρό σε σχέση με το χθεσινό 3-22 κι έτσι η πράσινη θρασύτητα οδήγησε σε διαρροή σε βάρος της Βάσως Τσαρούχα τονίζοντας πως «κάνει επίδειξη δύναμης με τις πλάτες της ΕΟΚ και ότι γίνεται αλλοίωση του πρωταθλήματος από το ξεκίνημα της σεζόν».

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 79-71: Δια πυρός και σιδήρου κόντρα σε όλους και όλα

Μια διαρροή που αυτονόητα πηγάζει από τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (και που ξεκίνησε από το αγαπημένο του σάιτ…), ο οποίος καρφώθηκε μόνος του με ένα στόρι στο instagram που έλεγε «να τη χαίρεστε».

dpg7000 Τσαρούχα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς