19.1 C
Athens

Γκαγκάτσης: Επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό για τον Ιβάν Σαββίδη

Στα όσα είπε για τον Ιβάν Σαββίδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε ο Μάκης Γκαγκάτσης - Οι τέσσερις όροι του ΠΑΟΚ για τον νέο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ

Στα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε ο Μάκης Γκαγκάτσης που εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που… πήδηξε από το καράβι μαζί με την ΑΕΚ και παρά τις κοινές αποφάσεις που είχαν παρθεί στη Super League, ψήφισε υπέρ της πρότασης του Τάκη Μπαλτάκου για τον νέο αρχιδιαιτητή, που θα είναι μέχρι τον Μάιο ο Σουηδός Πίτερ Φρόιντφελντ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτήρισε ξεφτίλα αυτό που έγινε από πλευράς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τον Μάκη Γκαγκάτση να λέει πως επιστρέφει τον χαρακτηρισμό.

Απασφάλισε ο Μαρινάκης κατά των Σαββίδη και Μελισσανίδη: «Ξεφτίλα αυτό που κάνατε σήμερα»

«Εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ και τον κ. Σαββίδη εδώ, επιστρέφεται ο χαρακτηρισμός ως απαράδεκτος γιατί ποτέ δεν είχαμε συμφωνήσει, είχαμε επιφυλαχθεί να μιλήσω τότε με τον κ. Σαββίδη. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ξεφτίλα να εγκρίνουμε τώρα τον Σουηδό ενώ μάλιστα ήταν κ υποψήφιος το 2020 και δεν έχουμε κάτι να καταμαρτυρήσουμε εναντίον του ανθρώπου. Δεν ήταν δηλαδή ξεφτίλα η πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ στη Λίγκα παρά τη θέληση ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Βόλου τότε», ήταν τα λόγια του Μάκη Γκαγκάτση.

Ο Δικέφαλος κινήθηκε σε 4 άξονες για τον νέο αρχιδιαιτητή, που είναι:

1. Ξένους διαιτητές στους big 4 μεταξύ τους και με τον Άρη

2. Να είναι αποδεκτός από την ΟΥΕΦΑ

3. Να αλλάξει ο Καπέλα από υπεύθυνος VAR με συνεργάτη της εμπιστοσύνης του νέου αρχιδιαιτητή

4. Να μπορεί να φύγει με 3 μήνες αποζημίωση ανά πάσα στιγμή

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς