16.1 C
Athens

Απασφάλισε ο Μαρινάκης κατά των Σαββίδη και Μελισσανίδη: «Ξεφτίλα αυτό που κάνατε σήμερα»

Επιτέθηκε στους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League, μετά την απόφαση τους να στηρίξουν την επιλογή Φρόιντφελντ για τον ρόλο του νέου αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ

Για “ξεφτίλα” από πλευράς Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την απόφαση των Πειραιωτών αλλά και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να απέχουν με δύο λευκές ψήφους από την απόφαση να οριστεί ως νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ ο Σουηδός, Πίτερ Φρόιντφελντ.

Υπερψηφίστηκε το (νέο) σκάνδαλο της ΕΠΟ: Ο Φρόιντφελντ νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ μέχρι τον Μάιο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά των ιδιοκτητών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, που πήγαν με τα… νερά της ΕΠΟ και ψήφισαν υπέρ της επιλογής Φρόιντφελντ.

«Παράτυπη και παράνομη διαδικασία»: Έξαλλος ο Μαρινάκης με την επιλογή Φρόιντφελντ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έξαλλος Μαρινάκης στη συνεδρίαση των ομάδων

“Είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται σήμερα για τον κύριο Σαββίδη και τον κύριο Μελισσανίδη! Ξεφτίλα! Άλλα συμφωνήσατε στην Super League και άλλα εδώ! Ξαναλέω: Ξεφτίλα!”.

Θέση πήρε και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, που ανέφερε με νόημα: “Ο Ολυμπιακός αποχωρεί από αυτή την προφανώς στημένη και προσυνεννοημένη διαδικασία. Δεν υπάρχει πάτος που να μην τον έχετε φτάσει. Μόνο ότι υπήρχαν ομάδες που ήξεραν τον αρχιδιαιτητή από πριν αποδεικνύει πόσο στημένα είναι όλα.

Ευτυχώς έγινε ψηφοφορία και όλοι οι φίλαθλοι θα ξέρουν ποιοι είναι πίσω από αυτή την ξεφτίλα! Εμείς θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τη διαδικασία και αυτό το προσυνεννοημένο θέατρο. Αν νομίζετε ότι θα πάει έτσι, είστε γελασμένοι”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς