19.2 C
Athens

Υπερψηφίστηκε το (νέο) σκάνδαλο της ΕΠΟ: Ο Φρόιντφελντ νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ μέχρι τον Μάιο

Ο Σουηδός πρώην διαιτητής είναι - με το ζόρι - ο νέος εκλεκτός της ΕΠΟ για τον ρόλο του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, σε μία απόφαση που κρίνεται παράνομη και καταψηφίστηκε από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα

Απόφαση – σκάνδαλο που μάλιστα υπερψηφίστηκε με 8 υπέρ και δύο κατά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ο ορισμός του Πίτερ Φρόιντφελντ ως νέου αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, παρά τις προειδοποιήσεις και την άρνηση από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη!

«Παράτυπη και παράνομη διαδικασία»: Έξαλλος ο Μαρινάκης με την επιλογή Φρόιντφελντ

Με οκτώ ψήφους υπέρ και δύο κατά πέρασε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου η πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου για τον νέο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, που εφόσον εγκριθεί και από την Εκτελεστική Επιτροπή θα είναι ο Πίτερ Φρόιντφελντ μέχρι τον Μάιο.

Καταψήφισαν και αποχώρησαν από τη συνεδρίαση Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Οι δύο ΠΑΕ πρότειναν να ζητηθούν και να εξεταστούν τρία βιογραφικά από την UEFA. Άλλωστε ήταν αυτό που είχε αποφασιστεί ομόφωνα στη Super League, με τις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων να… πηδούν από το καράβι των κοινών αποφάσεων.

Αυτός που ξεκίνησε την… επανάσταση κατά των αποφάσεων που είχαν παρθεί δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, που χωρίς να επικοινωνήσει με FIFA και UEFA πρότεινε μόνο τον Πίτερ Φρόιντφελντ, που μάλιστα είχε απορριφθεί τα προηγούμενα χρόνια για την ίδια θέση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς