16.4 C
Athens

Ο Κοσμάς απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Όσα είπε είναι απαράδεκτα»

Ο Γιώργος Κοσμάς θεωρεί πως τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι απαράδεκτα, ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ ενεργεί μόνο βάσει των καταστατικών προβλέψεων

Απαράδεκτα θεωρεί τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο διευθύνων σύμβουλος κι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αποφάσισαν να… πηδήξουν από το καράβι των κοινών αποφάσεων που είχαν παρθεί στη Super League και να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης του Τάκη Μπαλτάκου για τον νέο αρχιδιαιτητή της Super League, που θα είναι μέχρι τον Μάιο ο Σουηδός Πίτερ Φρόιντφελντ.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ξέσπασε κατά την αποχώρηση του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Απασφάλισε ο Μαρινάκης κατά των Σαββίδη και Μελισσανίδη: «Ξεφτίλα αυτό που κάνατε σήμερα»

Ο Γιώργος Κοσμάς ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα λέγοντας πως είναι απαράδεκτα τα όσα ακούστηκαν και πως η ΑΕΚ ενεργεί μόνο βάσει των καταστατικών προβλέψεων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συμφωνούμε απόλυτα με τον χαρακτηρισμό ως απαράδεκτων όσων είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι απαράδεκτα επειδή εμείς ενεργούμε μόνο βάσει των καταστατικών προβλέψεων και η όλη διαδικασία όπως διαπιστώνουμε γίνεται απόλυτα εντός του κανονιστικού πλαισίου.

Όπως έγινε γνωστό εδώ, ο υποψήφιος που τέθηκε υπόψη μας έχει την έγκριση της UEFA, έχει μιλήσει με τον αρμόδιο της UEFA για τον τομέα της διαιτησίας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε σχέση με όσα συζητήσαμε και στην Λίγκα… Το γεγονός πως δεν έστειλε η UEFA κάποιους άλλους υποψήφιους είναι δικό της θέμα και φυσικά δεν μπορούμε να περιμένουμε επί μήνες αν θα στείλει, χωρίς καν να είναι δεδομένο πως θα το κάνει. Όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι απαράδεκτα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς