18.9 C
Athens

Γιάννης Ιωαννίδης: Συγκλονιστικές στιγμές στο λαϊκό προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο (pics)

Η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον σπουδαίο «Ξανθό» στο λαϊκό προσκύνημα που έλαβε χώρα στο Αλεξάνδρειο, με εκατοντάδες ανθρώπους να απευθύνουν το ύστατο χαίρε εν μέσω συγκίνησης, πριν ακολουθήσει η ταφή στη Θέρμη

Ρίγη συγκίνησης και ανατριχίλα επικράτησε στο Αλεξάνδρειο όπου εκατοντάδες άνθρωποι του αθλητισμού και απλός κόσμος βρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα του Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και βύθισε σε θλίψη την Ελλάδα.

Η Αθήνα αποχαιρέτησε την Πέμπτη τον «Ξανθό» και την Παρασκευή (6/10) ήταν η σειρά της Θεσσαλονίκης να απευθύνει το ύστατο χαίρε σε μια από τις σπουδαιότερες μορφές του ελληνικού αθλητισμού, πριν την εξόδιο ακολουθία στη Θέρμη.

 

Ο Νίκος Γκάλης φανερά συγκινημένος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και είπε το τελευταίο αντίο στον πολύ καλό του φίλο, με τις εικόνες να είναι πραγματικά συγκλονιστικές και πρωτόγνωρες.

Δάκρυσε η Θεσσαλονίκη: Η ΚΑΕ Άρης αποχαιρέτησε με μια ανατριχιαστική ατάκα τον Γιάννη Ιωαννίδη

Παρόντες ασφαλώς ήταν και όσοι αναδείχθηκαν από τον σπουδαίο Γιάννη Ιωαννίδη και σύσσωμος ο Άρης που έζησε ασύλληπτες στιγμές τη δεκαετία του ’80.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς