20.8 C
Athens

Δάκρυσε η Θεσσαλονίκη: Η ΚΑΕ Άρης αποχαιρέτησε με μια ανατριχιαστική ατάκα τον Γιάννη Ιωαννίδη

Ο ελληνικός αθλητισμός πενθεί για την απώλεια του σπουδαίου προπονητή και πρώην υπουργού αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης συνέδεσε το όνομά του με τον μεγάλο Άρη της δεκαετίας του ’80 και εν συνεχεία κατέβηκε στον Πειραιά για να αναλάβει τον Ολυμπιακό τον οποίο οδήγησε σε μεγάλες στιγμές δόξας.

Το συγκινητικό αντίο του Γκάλη στον Ιωαννίδη: «Νιώθω σαν να έχασα έναν δικό μου άνθρωπο»

Οι Θεσσαλονικείς τον αποχαιρέτησαν με ένα σπαρακτικό μήνυμα, την ημέρα μάλιστα που επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς υποδέχονται την Γκραν Κανάρια για το EuroCup.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άρη

«Πού πας, «Ξανθέ»; Εσύ που έκανες τον ΑΡΗ Αυτοκράτορα;
Ανίκητο;

Πώς να καλύψουμε τέτοιο κενό;

Πού πας, Γιάννη Ιωαννίδη;

Πώς θα είναι ίδιος ο ΑΡΗΣ χωρίς εσένα στη ζωή; Σήμερα δε θρηνούμε απλά την απώλεια ενός μέλους της οικογένειας του ΑΡΗ. Σήμερα θρηνούμε την απώλεια του ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. Ο ΑΡΗΣ δε θα ήταν αυτός που είναι χωρίς εσένα. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι και δε θα είναι αυτός που είναι χωρίς εσένα.

Αλλά μην ανησυχείς… Η παρακαταθήκη που άφησες θα είναι ζωντανή στους αιώνες των αιώνων. Ο ΑΡΗΣ που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλης της Ελλάδας, ο ΑΡΗΣ που ένωσε όλη την Ελλάδα, ο ΑΡΗΣ που έκλεινε μαγαζιά, κινηματογράφους και θέατρα απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας κάθε Πέμπτη, είναι ο δικός σου ΑΡΗΣ. Το δικό σου δημιούργημα.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, μέγιστε. Η «Dream Team» ΑΡΗ Παραδείσου βρήκε τον ιδανικό κόουτς. Κι εκεί, «γκάζια» θα τους βάζεις… Γιατί η νίκη ήταν, είναι και θα είναι συνώνυμό σου…».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς