18.9 C
Athens

Βόμβες Λουτσέσκου: «Ντροπή, ας παίζουμε για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός, υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο ΠΑΟΚ κρατούσε μια σπουδαία νίκη στα χέρια του μέχρι την τελευταία φάση του ματς, αλλά μια αδράνεια στην άμυνα έφερε την ισοφάριση του Γερεμέγεφ και μαζί το σφύριγμα της λήξης. Αυτό σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαμόρφωση του αποτελέσματος γιατί κατά τα λοιπά, οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται να νιώθουν αδικημένοι από τη μεταχείριση του διαιτητής Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος ρέφερι έμοιαζε να έχει πάθει… αγκύλωση δίνοντας όλα μα όλα τα σφυρίγματα υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε καταλάβει το έργο από νωρίς και δεν ήταν λίγες οι φορές που διαμαρτυρήθηκε για τις ανάποδες αποφάσεις του διαιτητή.

Στο τέλος του ματς, με αφορμή και την ισοφάριση στην εκπνοή, ο Ρουμάνος ήταν έξαλλος και αφού πρόλαβε να τα πει ένα χεράκι στους διαιτητές, στη συνέχεια έδωσε ένα απίθανο ρεσιτάλ στην κάμερα της Cosmote TV, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Διαβάστε και δείτε το απίστευτο ξέσπασμα του Ραζβάν Λουτσέσκου

«Μιλάμε για διαφθορά. Τι να πούμε για ποδόσφαιρο; Μπορούμε να θυμηθούμε τι έγινε και με άλλες αποφάσεις προ λίγων ημερών. Ας παίξουμε για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Κάρτες που δίνονται σε μας, κάρτες που δεν δίνονται στον αντίπαλο, το γκολ μπαίνει μετά το πέρας των καθυστερήσεων ενώ είχε λήξει ο χρόνος όσο η μπάλα ήταν στο κέντρο.

Είναι πάρα πολλά για να τα αφήσουμε να περάσουν έτσι. Είναι άδικο. Μας δοκιμάζουν από κάθε άποψη, ενώ άλλους τους σπρώχνουν. Αν θέλετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός μάς διέλυσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε τελείως το ματς. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, κάναμε το 1-2 και χάσαμε ευκαιρίες για το 1-3.

Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να αλλάξει άμεσα!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς