17.7 C
Athens

Αναστασίου: Μαγική εικόνα το 4-0, ένα ελαφρύ σπρώξιμο δόθηκε πέναλτι

Ο Γιάννης Αναστασίου δικαιολόγησε τους ποδοσφαιριστές του και είχε να πει μόνο καλά λόγια για αυτούς παρά την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν σε μια άνετη νίκη με 4-0 κόντρα στην Κηφισιά, ένα σκορ που σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Επιπλέον ο Έλληνας τεχνικός άφησε υπονοούμενα για το ένα από τα δύο πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός, κάνοντας λόγο για ελαφρύ σπρώξιμο και χωρίς να δώσει συνέχεια στην κουβέντα και να αιτιολογήσει τον χαρακτηρισμό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο κανόνας του ποδοσφαίρου, όταν δεν πετυχαίνεις γκολ. Σαν τακτική προσέγγιση σταθήκαμε πολύ καλά. Περιμέναμε έναν Ολυμπιακό πεινασμένο, μετά την ήττα της Πέμπτης και θα ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Αν δεν πετυχαίνεις γκολ αυτά συμβαίνουν.

Ένα ελαφρύ σπρώξιμο δόθηκε πέναλτι και στο Καραϊσκάκη δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη. Δεχθήκαμε δύο γκολ από πέναλτι, ένα κόρνερ, και ένα ακόμη από τον πιο κοντό παίκτη του γηπέδου. Είναι μαγική εικόνα το 4-0. Τα παιδιά παλέψαν, έπαιξαν καλά. Από εύκολα λάθη δεχθήκαμε γκολ».

Για το ματς με τη Λαμία: «Κάθε ματς είναι σημαντικό. Και το σημερινό ήταν. Θα σταθώ στην προσπάθεια που κάναμε. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε νέος παίκτης. Χρειαζόμαστε χρόνο για να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα και να αποκτήσουμε μία ομοιογένεια. Θέλουμε δουλειά ακόμα. Πρέπει να μάθουμε γρήγορα από τα λάθη μας, γιατί σε τέτοιες έδρες δεν συγχωρούνται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς