17.7 C
Athens

Εξιτήριο για Σίμανιτς, αποθεώθηκε στην επιστροφή της η αποστολή της Σερβίας

Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες της Σερβίας κατά την επιστροφή τους στη χώρα. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο μεγάλος άτυχος Μπόρισα Σίμανιτς, που πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην πατρίδα του μαζί με τους συμπαίκτες του.

Η Σερβία έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό του MundoBasket από τη Γερμανία. Ωστόσο η πορεία της μόνο αποτυχημένη δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς αποχαιρέτησε τη διοργάνωση έχοντας στις αποσκευές της το ασημένιο μετάλλιο αλλά και ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ο Μπόρισα Σίμανιτς ήταν ο μεγάλος άτυχος της διοργάνωσης καθώς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου μετά από χτύπημα που δέχθηκε στα νεφρά στο ματς με το Νότιο Σουδάν. Τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά και οι επιπλοκές που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της επέμβασης είχαν ως αποτέλεσμα ο Σέρβος να χάσει το νεφρό του.

Η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη πολύ καλύτερη και ο ίδιος πήρε εξιτήριο ταξιδεύοντας μαζί με την υπόλοιπη ομάδα πίσω στη Σερβία. Στο ταξίδι φορούσε επιδέσμους στο πόδι και καθόταν δίπλα στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σβέτισλαβ Πέσιτς.


Εκεί τους περίμεναν εκατοντάδες οπαδοί στο αεροδρόμιο, οι οποίοι τους αποθέωσαν για την εκπληκτική πορεία στο MundoBasket και το ασημένιο μετάλλιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς