15.8 C
Athens

Έχασε τον νεφρό του από επιπλοκές στο δεύτερο χειρουργείο ο Σίμανιτς! (vid)

Μετά από μετεγχειρητικές επιπλοκές, ο Σέρβος φόργουορντ υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση, όπου χρειάστηκε να του αφαιρεθεί ο ένας νεφρός!

Εφιαλτικές μνήμες άφησε το Μουντομπάσκετ στον Μπόρισα Σίμανιτς, ο οποίος όχι μόνο αναγκάστηκε να αφήσει πρόωρα την ομάδα του και τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού, αλλά κατέληξε να χάνει έναν νεφρό από το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με το Νότιο Σουδάν!

Ο Σέρβος παίκτης, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Makati Medical Center» στη Μανίλα, πέρασε εκ νέου την Κυριακή την πόρτα του χειρουργείου, μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν μετά την πρώτη επέμβαση. Αποτέλεσμα ήταν να χρειαστεί να του αφαιρεθεί ο ένας νεφρός, όπως δήλωσε ο γιατρός της Εθνικής, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς:

«Λόγω της εμφάνισης επιπλοκών στον τραυματισμένο νεφρό που παρουσιάστηκαν στη μετεγχειρητική πορεία, ο Μπόριτσα Σίμανιτς χειρουργήθηκε ξανά στις 3 Σεπτεμβρίου. Εξαιτίας αλλαγών στη ζωτικότητα του νεφρικού ιστού, χρειάστηκε να αφαιρεθεί χειρουργικά ολόκληρος ο νεφρός. Αναμένουμε και ευχόμαστε μετά από αυτή την επέμβαση η μετεγχειρητική πορεία να κυλήσει ομαλά».

Θυμίζουμε ότι ο φόργουορντ της Σαραγόσα τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση κάτω από το καλάθι του Νότιου Σουδάν στην 3η αγωνιστική του Μουντομπάσκετ, όταν δέχθηκε αγκωνιά από τον Νούνο Άμοτ, με τους διαιτητές να μη σφυρίζουν καν φάουλ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς