17.2 C
Athens

Πέσιτς: Ο Μπογκντάνοβιτς ήταν άρρωστος, ο Μιλουτίνοφ ήταν τραυματίας και έπαιξε με δική του ευθύνη

Με δύο πολύ σημαντικά προβλήματα αγωνίστηκε στον τελικό κόντρα στη Γερμανία η Σερβία, όπως αποκάλυψε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Μιλουτίνοφ: Δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο που είχα σε όλο το τουρνουά, το χρυσό θα έρθει κάποια μέρα

Οι Σέρβοι δεν τα κατάφεραν στον τελικό κόντρα στη Γερμανία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να αποκαλύπτει πως ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αγωνίστηκε άρρωστος.

Αυτό δεν ήταν όμως το μοναδικό πρόβλημα, καθώς όπως είπε ο παίκτης του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, τραυματίστηκε στον ημιτελικό με τον Καναδά και αγωνίστηκε με δική του ευθύνη στον τελικό.

Αναλυτικά:

«Πριν από το παιχνίδι δεν ξέραμε εάν θα είχαμε τον Μιλουτίνοφ, καθώς αποκόμισε ένα μυϊκό πρόβλημα από το ματς με τον Καναδά. Το ιατρικό επιτελείο έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά είχαν μόλις 48 ώρες για να τον προετοιμάσουν. Ήταν πολύ δύσκολο. Ο Μιλουτίνοφ έπαιξε με δική του ευθύνη. Στην αρχή του ματς χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη, που είναι ο Ντόμπριτς. Το πλάνο μας δεν είναι το ίδιο χωρίς εκείνον. Ο Μπογκντάνοβιτς ήταν άρρωστος και επίσης δεν γνωρίζαμε εάν θα τον ήταν σε θέση να αγωνιστεί… Δεν έχει τύχει να αντιμετωπίσω τόσα πολλά προβλήματα στη ζωή μου. Είναι μία πραγματικότητα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω ότι η Γερμανία δεν άξιζε τη νίκη! Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς