16.4 C
Athens

Μιλουτίνοφ: Δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο που είχα σε όλο το τουρνουά, το χρυσό θα έρθει κάποια μέρα

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η Σερβία δεν τα κατάφερε στον τελικό κόντρα στη Γερμανία και φεύγει από το MundoBasket με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές της και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πραγματοποίησε εξαιρετικό τουρνουά ωστόσο σήμερα κινήθηκε σε ρηχά νερά, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του. Ο παίκτης του Ολυμπιακού πρόσθεσε επίσης πως κανείς δεν πίστεψε στη Σερβία με μοναδική εξαίρεση τον προπονητή της ομάδας.

Τα συγχαρητήρια και η αποθέωση του Ολυμπιακού στον Μιλουτίνοφ

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο που ήμουν σε όλο το τουρνουά και αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα… Το ασημένιο μετάλλιο είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη όμως κανείς δεν πίστεψε σε εμάς, με εξαίρεση ίσως τον προπονητή μας. Παίξαμε σαν ομάδα σε όλο το τουρνουά… Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και το χρυσό μετάλλιο θα έλθει μια μέρα.

Προσπάθησα να βρω ρυθμό, προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου… Δεν ήμουν καλός και λυπάμαι γι’ αυτό. Το παιχνίδι τελείωσε, πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και να προετοιμαστώ για τη νέα σεζόν. Η Γερμανία ήλθε εδώ με την καλύτερη δυνατή ομάδα. Έπαιξε τέλεια σε όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν έκανε ούτε μια ήττα. Άξιζε το χρυσό μετάλλιο. Ελπίζω την επόμενη χρονιά (σ.σ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες) να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς