19 C
Athens

Ταχύτητα, εκτέλεση και εξαιρετική τεχνική: Αυτά είναι τα ωραιότερα γκολ του Σολμπάκεν με τις Μπόντο Γκλιμτ και Ρόμα (vid)

Σκέτη απόλαυστη τα καλύτερα τέρματα του Νορβηγού εξτρεέμ με τη φανέλα των Μπόντο Γκλιμτ και Ρόμα - Στοιχεία που σίγουρα άρεσαν στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τον έκαναν να ζητήσει τη μεταγραφή του 24χρονου άσου στους Πειραιώτες

Ο Όλα Σολμπάκεν είναι κι επίσημα κάτοικος Πειραιά για χάρη του Ολυμπιακού, αφού ο δανεισμός του από την Ρόμα επισημοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (2/9).

Ο Νορβηγός εξτρέμ είναι ένας από τους δύο ακραίους που αναζητούσαν στην αγορά οι Ερυθρόλευκοι με στόχο την ενίσχυση σε μία θέση που τα τελευταία χρόνια τους προβληματίζει αρκετά.

Σολμπάκεν: Το παιχνίδι του Ολυμπιακού μού ταιριάζει για να μπορέσω να ξεδιπλώσω τα δυνατά μου σημεία

Ο Σολμπάκεν, όπως διαβάσατε σε σχετκό θέμα του ΑΘΛΟΥ, έχει τα στοιχεία του εξτρέμ που μπορεί να κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικότερα με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ.

Ταχύς, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και ικανός στο ένας εναντίον ενός ο 24χρονος άσος έχει δείξει από τα χρόνια του σε Μπόντο Γκλιμτ και Ρόμα ότι τού αρέσει να πατάει στην αντίπαλη περιοχή κι όταν βρίσκει χώρο δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Και συνήθως, όταν η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα μετά από δική του ενέργεια, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω VIDEO.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς