22.2 C
Athens

Σολμπάκεν: Το παιχνίδι του Ολυμπιακού μού ταιριάζει για να μπορέσω να ξεδιπλώσω τα δυνατά μου σημεία

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος με νοοτροπία νικητή και θέλω να βοηθήσω να συνεχιστεί αυτό», δήλωσε ο νέος παίκτης των Ερυθρολεύκων

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από το πρωί του Σαββάτου ο Όλα Σολμπάκεν, που ήρθε χθες στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και να ενισχύσει το ερυθρόλευκο ρόστερ στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Europa League.

Ο Νορβηγός φορ μίλησε για το στιλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού, που ταιριάζει στο δικό του και δήλωσε πως η νέα του ομάδα θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί και να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και πολύ ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω και θα γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και το υπόλοιπο επιτελείο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που πάντα παίζει στην Ευρώπη. Παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο που είναι ελκυστικό. Είμαι επιθετικός, οπότε μου ταιριάζει και θα μπορέσω να ξεδιπλώσω τα δυνατά μου σημεία. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που νιώθω ότι αυτός είναι ο σωστός σύλλογος για να εξελιχθώ και να παίξω ωραίο ποδόσφαιρο.

Όταν ακούω Ολυμπιακός σκέφτομαι έναν μεγάλο σύλλογο με σπουδαίους οπαδούς, είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη θα έχουμε πάντα την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Είναι πάντα ξεχωριστό να παίζεις στην Ευρώπη και ανυπομονούμε για αυτό. Είμαστε σε έναν δυνατό όμιλο και νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να τα πάμε καλά.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος με νοοτροπία νικητή και θέλω να βοηθήσω να συνεχιστεί αυτό, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Θέλω φυσικά να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παλέψουμε στο Europa League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς