16.2 C
Athens

Μωραΐτης: Ήμουν πολύ στενοχωρημένος, δεν κοιμήθηκα το βράδυ

Μετά τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, και ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε για τον τρόπο που ο αποκλεισμός από το Μουντομπάσκετ επηρέασε ψυχολογικά παίκτες και προπονητές της Εθνικής.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως δεν κοιμήθηκε μετά από την ήττα από τη Λιθουανία, ωστόσο έδωσε το σύνθημα για νίκη απέναντι στο αυριανό, αποχαιρετιστήριο ματς της ομάδας στη διοργάνωση με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

«Προφανώς και υπάρχει κίνητρο, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην υπάρχει. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η διοργάνωση. Θέλουμε τη νίκη πρώτα από όλα γιατί θα μας βοηθήσει για το προολυμπιακό, αλλά και για την περηφάνεια μας, τον κόσμο, που είναι εδώ και μας στηρίζει», δήλωσε ο Μωραΐτης και πρόσθεσε για το πώς ήταν η επόμενη μέρα μετά τον αποκλεισμό:

«Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ προφανώς ήμουν πολύ στεναχωρημένος, δεν κοιμήθηκα. Δυστυχώς έτσι είναι το άθλημα, πρέπει να αφήσουμε πίσω, να το διαγράψουμε και προχωράμε. Όλα τα παιδιά έχουν μεγάλη εμπειρία, ξέρουν ότι έτσι είναι το άθλημα, κερδίζεις, χάνεις. Διαφορετικά, μένεις πίσω, έχεις μπερδεμένο μυαλό. Ό,τι έγινε, έγινε. Μακάρι να γινόταν το αντίθετο, αλλά κοιτάμε το αύριο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς