21.5 C
Athens

Μανωλόπουλος: «Θέλαμε να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο»

Για το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής μετά την ήττα από τη Λιθουανία και τον αποκλεισμό από το Μουντομπάσκετ μίλησε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης της ομάδας πριν από τον αυριανό αγώνα με το Μαυροβούνιο.

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη δεν έκρυψε πως το αποτέλεσμα έφερε μεγάλη απογοήτευση σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ξυπνήσαμε και θέλαμε να βαρέσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο».

«Υπήρχε μεγάλη απογοήτευση χθες που πρέπει να διαχειριστούμε. Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά για εμάς. Θεωρώ ότι έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό. Προσπάθησαν για 40 λεπτά σε κάθε ματς και νομίζω ότι ο κόσμος το είδε αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους ήρθαν εδώ, γιατί η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη.

Όλοι ξυπνήσαμε και θέλαμε να βαρέσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο, όχι επειδή δεν προσπαθήσαμε, προσπαθήσαμε στο μάξιμουμ και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Αλλά πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Δεν ήταν εύκολο, αλλά μένει η πίκρα ότι έτσι όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, η εικόνα στο δεύτερο μας αδίκησε», δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς