19 C
Athens

«Κλείδωσε» η επιστροφή Μάντζιου στον πάγκο του Άρη

Την Τρίτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Άκης Μάντζιος, προκειμένου να ξεκινήσει τη δεύτερη θητεία του στο «Κλ. Βικελίδης»

Σε οριστική συμφωνία έφτασαν Άρης και Άκης Μάντζιος, με τον Έλληνα προπονητή να επιστρέφει για τη δεύτερη του θητεία στο «Κλ. Βικελίδης» όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα ο ΑΘΛΟΣ.

Μετά την παραίτηση του Τόλη Τερζή, η περίπτωση του 53χρονου προπονητή ήταν αυτή που προκρίθηκε από την αρχή και παρά τις όποιες σκέψεις που υπήρχαν για τον Μεχντί Ναφτί, ο Θεόδωρος Καρυπίδης δεν πήρε το ρίσκο και κατέληξε σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλύτερα από πολλούς τον οργανισμό Άρη.

Το παρασκήνιο των επαφών Καρυπίδη – Μάντζιου που φέρνουν τον Έλληνα τεχνικό ξανά στον πάγκο του Άρη

Ο Άκης Μάντζιος, είχε ενδοιασμούς για την επιστροφή του στους Κίτρινους, αλλά στο σήμερα δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη, να βγάλει τους Θεσσαλονικείς από το αγωνιστικό αδιέξοδο στο οποίο μπήκαν πρόωρα στη σεζόν.

Η άφιξη του Έλληνα τεχνικού παίρνει μικρή αναβολή και τελικά ο ίδιος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αύριο (29/8), όπου θα σηκώσει μανίκια και θα ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς