20.6 C
Athens

Άρης: Ασφαλής επιλογή ο Μάντζιος, αλλά υπάρχει και ο Ναφτί στις σκέψεις του Καρυπίδη

Αποκλειστικό του ΑΘΛΟΥ: Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί τη σίγουρη λύση για την επόμενη μέρα στον πάγκο του Άρη, αλλά ο Θ. Καρυπίδης έχει ψηλά στην ατζέντα του και τον Τυνήσιο πρώην παίκτη της ομάδας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

Ο Άρης βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση για άλλη μια φορά στην αρχή της σεζόν, έχοντας βυθιστεί στην εσωστρέφεια και την γκρίνια πριν καν μπει ο Σεπτέμβρης.

Οι Κίτρινοι ηττήθηκαν και από τη Λαμία, με τον Τόλη Τερζή να βγάζει τον Θόδωρο Καρυπίδη απ την δύσκολη θέση και να υποβάλει άμεσα την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, που έγινε αμέσως αποδεκτή.

Άρης: Παραιτήθηκε ο Τόλης Τερζής

Ήδη γίνεται κουβέντα για τον διάδοχό του στον πάγκο των Θεσσαλονικέων, με τον Άκη Μάντζιο να είναι, όπως αναμενόταν στο προσκήνιο, θέτοντας τη δεδομένη χρονική στιγμή ισχυρή υποψηφιότητα για την επιστροφή του στο Χαριλάου μετά από 1,5 χρόνο.

 

Ωστόσο, δεν παίζει μόνος του, αφού ένας παλιός γνώριμος των Κιτρίνων, ο Μεχντί Ναφτί, βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του ισχυρού άνδρα του Άρη, ο οποίος έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία μαζί του μέσα στο καλοκαίρι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athlosnews.

O 44χρονος Τυνήσιος τεχνικός αποτελεί μια δελεαστική επιλογή από το εξωτερικό και τη μόνη υπαρκτή σε αυτή τη φάση, όντας μακριά από τους πάγκους εδώ και 6 μήνες.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης τον έχει σε υψηλή εκτίμηση, με τον Ναφτί να γνωρίζει καλά το περιβάλλον στο Βικελίδης από τη θητεία του εκεί ως παίκτης της ομάδας.

Στην προπονητική του καριέρα ο Ναφτί έχει βρεθεί στους πάγκους της Λεγανιές και Λεβάντε στην Ισπανία, ενώ πρόσφατα πέρασε και από την αγαπημένη του Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, όπου διετέλεσε προπονητής της ομάδας μόλις για 1,5 μήνα, από τον περασμένο Γενάρη μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023.

Οριστική απόφαση για τον διάδοχο του Τερζή ακόμη δεν έχει παρθεί, με τους Μάντζιο και Ναφτί να βρίσκονται πάντως σε πρώτο πλάνο. Η τελική επιλογή της διοίκησης των Κιτρίνων δεν θα αργήσει να παρθεί…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς