24.5 C
Athens

Λαμία – Άρης 1-0: Ο Καρλίτος τιμώρησε το κίτρινο ναυάγιο (vid)

Με μηδέν βαθμούς ολοκλήρωσε το επαρχιακό τουρ των δυο πρώτων αγωνιστικών ο Άρης και η νέα ήττα στη Λαμία φέρνει τον Τόλη Τερζή σε πολύ δύσκολη θέση πριν καν μπει ο Σεπτέμβρης

Χειρότερο ξεκίνημα στη σεζόν δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Άρης. Η Λαμία κέρασε φαρμάκι τον Τόλη Τερζή και τους ποδοσφαιριστές του καθώς πανηγύρισε τεράστια νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Καρλίτος.

Οι Κίτρινοι αντιμετώπισαν τρομακτικά προβλήματα μεσοεπιθετικά και έδειξαν ότι έχουν αρκετά κενά ακόμα μπροστά ενώ χωρίς τον Πάλμα φάνηκε πως θα χρειαστούν ποδοσφαιριστή να έχει επαφή με τα δίχτυα έστω από τα πλάγια και μένει να φανεί τι θα συμβεί με τον Τόλη Τερζή που είναι υπ’ ατμόν.

 

Η ανεβασμένη Λαμία με τις ποιοτικές μεταγραφές που έχει κάνει έδειξε πως αποκτά ταυτότητα κι έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, με τον Άρη να γνωρίζει τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Ρουμπέν Μαρτίνεθ υποχρέωσε σε σημαντική επέμβαση τον Χουτεσιώτη στο 11′, ενώ στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι φιλοξενούμενοι. Ο Μενέντες έχασε τεράστια ευκαιρία στην αντεπίθεση μετά το γύρισμα του Κάρλσον, ενώ ο Κοσέλεφ σταμάτησε στις επόμενες φάσεις και τον Νταρίντα που έπιασε ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ.

Η Λαμία προηγήθηκε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άρη σε ένα διάστημα που ξεκίνησε να πιέζει αρκετά τους Κίτρινους. Η άμυνα των φιλοξενούμενων πιάστηκε στον ύπνο μετά από μια απλή κάθετη πάσα, ο Καρλίτος εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση κι έγραψε το 1-0 με ψύχραιμο πλασέ.

 

Ο Άρης προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Ντουκουρέ αλλά η Λαμία κλείστηκε καλά στην άμυνά της και μάλιστα είχε ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά το σουτ του Τσιλούλη σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι έχαναν την υπομονή τους στα τελευταία λεπτά, οι μονομαχίες ήταν σκληρές και ο Σιμόν από πλευράς Λαμίας αποβλήθηκε στο τρίτο των καθυστερήσεων.

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ 1-0

Σκόρερ: 38′ Καρλίτος

Γήπεδο: Αθανάσιος Διάκος

Διαιτητής: Βεργέτης

Κόκκινη: 90+3′ Σιμόν

Κίτρινες: Νούνιες, Λόνγκο, Σιμόν / Μορόν, Φεράρι, Κάρλσον, Χουτεσιώτης

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς, Σιμόν, Στάνκο (76′ Τζανδάρης), Νούνιες (87′ Βασιλαντωνόπουλος), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (62′ Τόσιτς), Καρλίτος (76′ Λόνγκο), Τσιλούλης (62′ Ακούνια)

ΑΡΗΣ (Τερζής): Χουτεσιώτης, Μοντόγια (75′ Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Τζούρασεκ (46′ Ντουκουρέ), Νταρίντα (84′ Σαμόρα), Ρουπ (74′ Πάβιτσιτς), Κάρλσον, Μορόν, Μενέντες (83′ Χριστοδουλόπουλος)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς