17.4 C
Athens

Αγκαλιά με τον Μαυροβούνιο ακραίο Γιόβαν Ντέλιτς η Κηφισιά

Ο σχηματισμός του ρόστερ της Κηφισιάς έχει μπει στην τελική του ευθεία, με την ομάδα των βορείων προαστίων να στοχεύει σε μια ανταγωνιστική παρουσία στο Challenge Cup (αντιμετωπίζει στη φάση των «32» τη Γαλατάσαραϊ) και φυσικά σε μια εξαιρετική χρονιά στη Volley League αντάξια της περσινής και ακόμα καλύτερης.

Οι δύο θέσεις ξένων έχουν ήδη κλείσει με τον κεντρικό Γκιλιέρμε Άλβες και τον διαγώνιο Κάιο Αλεξάντρε, όπως είχατε ενημερωθεί από τον ΑΘΛΟ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Κώστα Χριστοφιδέλη είναι σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον Γιόβαν Ντέλιτς και η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

Ο 30χρονος (1,97μ.) Μαυροβούνιος ακραίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Χασάρον, ενώ από το 2016 ως το 2022 έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα με τέσσερις διαφορετικές ομάδες!

Τη σεζόν 2021/22 έπαιξε στη Χάλμσταντ στη Σουηδία και πανηγύρισε τον τίτλο (αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ), ενώ τις σεζόν 2019/20 και 2020/21 αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη Μλάντοστ Μπρτσκο στη Βοσνία. Το 2018/19 βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος της χώρας του με την Μπούντβα, κάτι που έκανε και τις δύο προηγούμενες χρονιές (2016-2018) με την Μπεμάξ.

Πρόκειται για μια αρκετά ποιοτική προσθήκη στα άκρα, με τον Μαυροβούνιο να έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς