21 C
Athens

Η Κηφισιά έκλεισε Γκιλιέρμε και Βελούδη, σε προχωρημένες επαφές και με Κάιο Αλεξάντρε (vid)

Μετά από μια εξαιρετική πορεία την περασμένη σεζόν στη Volley League, η Κηφισιά συνεχίζει με τον Κώστα Χριστοφιδέλη στον πάγκο της και θα παλέψει για την είσοδο στην τετράδα μαζί με τον Μίλωνα.

Η ομάδα των βορείων προαστίων που έχει καταθέσει αίτημα στη CEV να αγωνιστεί στο Challenge Cup, βρίσκεται σε διαδικασία στησίματος του νέου ρόστερ όπου θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές.

Ο Σπύρος Βελούδης προορίζεται για βασικό λίμπερο μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Κοντοστάθη για τον Παναθηναϊκό, με τον 26χρονο (1,72μ.) να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια μετά τη σεζόν 2016-2017 και μετά από μια αρκετά καλή χρονιά στην Ορεστιάδα με τη φανέλα του Άθλου.

Παράλληλα, η πρώτη μεταγραφή ξένου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ, είναι ο κεντρικός Γκιλιέρμε Άλβες.

Ο 31χρονος (2,00μ.) Βραζιλιάνος θα αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, Μαϊκόν (έχει ανακοινωθεί από τη Λέφσκι Σόφιας). Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Βιτόρια Γκιμαράες, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες της πατρίδας του (Ριμπεϊράο, Απάν κ.α.). Πρόκειται για έναν εκρηκτικό κεντρικό με εξαιρετικά στοιχεία στην επίθεση.

Όσον αφορά στον διαγώνιο – από τη στιγμή που δεν συνεχίζει ο Οκοσάνοβιτς – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΘΛΟΥ, έχει προκριθεί η επιλογή του Κάιο Αλεξάντρε και οι επαφές έχουν προχωρήσει αφού φαίνεται πως αυτός είναι ο εκλεκτός του Κώστα Χριστοφιδέλη.

Ο 27χρονος (1,99μ.) Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στην πατρίδα του με την Απάν ενώ στην Ευρώπη έχει παίξει στην Τουρκία με την Τουρσάντ και στην Ιταλία με Καντού και Κούνεο (2016-2019) όπου σε τρεις σεζόν μέτρησε 94 άσους (0,31 ανά σετ) και αποτελεσματικότητα 47,2% στην επίθεση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς